RODE KRUIS SINT-GILLIS

Contactgegevens RODE KRUIS SINT-GILLIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS SINT-GILLIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS SINT-GILLIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 14; 1670; PEPINGEN, België

Telefoon (phone): 23612940 (+32-23612940) 23612940 (+32-23612940)

Fax (fax): +32 (53) 195-18-15 +32 (53) 195-18-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS SINT-GILLIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS SINT-GILLIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS SINT-GILLIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS SINT-GILLIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS SINT-GILLIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS SINT-GILLIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS SINT-GILLIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS SINT-GILLIS
Products information RODE KRUIS SINT-GILLIS

BTW identificatienummer (tax): BE07521209716
Ondernemingsnummer: 2326599121
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS SINT-GILLIS
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS SINT-GILLIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS SINT-GILLIS
Addition kinds of activities for RODE KRUIS SINT-GILLIS

448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
799301. Muziekmachines | Music machines
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
80110200. Medische centra | Medical centers
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij RODE KRUIS SINT-GILLIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS SINT-GILLIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS SINT-GILLIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS SINT-GILLIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS SINT-GILLIS in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS SINT-GILLIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS SINT-GILLIS. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS SINT-GILLIS. RODE KRUIS SINT-GILLIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS SINT-GILLIS. Leave a respond for RODE KRUIS SINT-GILLIS. RODE KRUIS SINT-GILLIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS SINT-GILLIS op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS SINT-GILLIS
Location of RODE KRUIS SINT-GILLIS on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS SINT-GILLIS

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS SINT-GILLIS RODE KRUIS SINT-GILLIS: ECOLE DE QI- GONG ASBL | J.C. REBECQ | ERIC DEVOS | CASH FRESH | WITTEBOLLE FRANS+REMI

Other related companies as RODE KRUIS SINT-GILLIS: ECOLE DE QI- GONG ASBL | J.C. REBECQ | ERIC DEVOS | CASH FRESH | WITTEBOLLE FRANS+REMI

RODE KRUIS SINT-GILLIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS SINT-GILLIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07521209716. Het bedrijf RODE KRUIS SINT-GILLIS bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 14; 1670; PEPINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS SINT-GILLIS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS SINT-GILLIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS SINT-GILLIS, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS SINT-GILLIS op de kaart.

RODE KRUIS SINT-GILLIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS SINT-GILLIS, company assigned to the tax number BE07521209716. The company RODE KRUIS SINT-GILLIS is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 14; 1670; PEPINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS SINT-GILLIS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS SINT-GILLIS is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS SINT-GILLIS, open positions, location of RODE KRUIS SINT-GILLIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS SINT-GILLIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS SINT-GILLIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS SINT-GILLIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS SINT-GILLIS, employees, financial statistics.