RODE KRUIS NEEROETEREN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • RODE KRUIS NEEROETEREN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • RODE KRUIS NEEROETEREN

Contactgegevens RODE KRUIS NEEROETEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS NEEROETEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS NEEROETEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGERSTRAAT 68A1; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89865132 (+32-89865132) 89865132 (+32-89865132)

Fax (fax): +32 (15) 152-96-12 +32 (15) 152-96-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS NEEROETEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS NEEROETEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS NEEROETEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS NEEROETEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS NEEROETEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS NEEROETEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS NEEROETEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS NEEROETEREN
Products information RODE KRUIS NEEROETEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08841491699
Ondernemingsnummer: 3839141845
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS NEEROETEREN
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS NEEROETEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS NEEROETEREN
Addition kinds of activities for RODE KRUIS NEEROETEREN

17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
39650105. Stukken, shirt, behalve kostbaar / halffabriek of steen | Studs, shirt, except precious/semiprecious metal or stone
72999901. Appartement locatie dienst | Apartment locating service

Werken bij RODE KRUIS NEEROETEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS NEEROETEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS NEEROETEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS NEEROETEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS NEEROETEREN in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS NEEROETEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS NEEROETEREN. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS NEEROETEREN. RODE KRUIS NEEROETEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS NEEROETEREN. Leave a respond for RODE KRUIS NEEROETEREN. RODE KRUIS NEEROETEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS NEEROETEREN op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS NEEROETEREN
Location of RODE KRUIS NEEROETEREN on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS NEEROETEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS NEEROETEREN RODE KRUIS NEEROETEREN: PARTENA | ALOMEC | JOHAN BARBIER | Charlier F | Teak BVBA

Other related companies as RODE KRUIS NEEROETEREN: PARTENA | ALOMEC | JOHAN BARBIER | Charlier F | Teak BVBA

RODE KRUIS NEEROETEREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS NEEROETEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841491699. Het bedrijf RODE KRUIS NEEROETEREN bevindt zich op het adres: BERGERSTRAAT 68A1; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS NEEROETEREN is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS NEEROETEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS NEEROETEREN, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS NEEROETEREN op de kaart.

RODE KRUIS NEEROETEREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS NEEROETEREN, company assigned to the tax number BE08841491699. The company RODE KRUIS NEEROETEREN is located at the address: BERGERSTRAAT 68A1; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS NEEROETEREN is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS NEEROETEREN is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS NEEROETEREN, open positions, location of RODE KRUIS NEEROETEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS NEEROETEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS NEEROETEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS NEEROETEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS NEEROETEREN, employees, financial statistics.