RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS
Private companiesHolding and Other Investment Offices • RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

Contactgegevens RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROKUSLAAN 6; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 477297542 (+32-477297542) 477297542 (+32-477297542)

Fax (fax): +32 (53) 823-27-65 +32 (53) 823-27-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS
Products information RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

BTW identificatienummer (tax): BE09136199951
Ondernemingsnummer: 6253112792
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS
Addition kinds of activities for RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
79220601. Kostuumontwerp, theatraal | Costume design, theatrical

Werken bij RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. Leave a respond for RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS. RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS
Location of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: DWM BVBA | Ramberg | I.L.O. BERCHEM | Van Sande Leo | VAN VARENBERGH KAREN

Other related companies as RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS: DWM BVBA | Ramberg | I.L.O. BERCHEM | Van Sande Leo | VAN VARENBERGH KAREN

RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09136199951. Het bedrijf RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS bevindt zich op het adres: KROKUSLAAN 6; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS op de kaart.

RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, company assigned to the tax number BE09136199951. The company RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is located at the address: KROKUSLAAN 6; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, open positions, location of RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS KAPELLE-OP-DEN-BOS, employees, financial statistics.