Indosuez Bank

Contactgegevens Indosuez Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Indosuez Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Indosuez Bank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Bambost; Wachtebeke; 9185, België

Telefoon (phone): 32.52-3459494^^52:3459494 32.52-3459494^^52:3459494

Fax (fax): +32 (86) 206-31-65 +32 (86) 206-31-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Indosuez Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Indosuez Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Indosuez Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Indosuez Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Indosuez Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Indosuez Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Indosuez Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Indosuez Bank
Products information Indosuez Bank

BTW identificatienummer (tax): BE08205932617
Ondernemingsnummer: 8413299560
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Indosuez Bank
(Get full report from official database of BE for Indosuez Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Indosuez Bank
Addition kinds of activities for Indosuez Bank

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
20770300. rendering | Rendering
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient

Werken bij Indosuez Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Indosuez Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Indosuez Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Indosuez Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van Indosuez Bank in sociale netwerken
Look for responds of Indosuez Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Indosuez Bank. Laat een reactie achter voor Indosuez Bank. Indosuez Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Indosuez Bank. Leave a respond for Indosuez Bank. Indosuez Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Indosuez Bank op de google maps. Adres en contacten Indosuez Bank
Location of Indosuez Bank on the google maps. Address and contacts of Indosuez Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come Indosuez Bank Indosuez Bank: Mahy J | Biokruidenierke ('t) | NEW-HAIR | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Living tomorrow

Other related companies as Indosuez Bank: Mahy J | Biokruidenierke ('t) | NEW-HAIR | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Living tomorrow

Indosuez Bank is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Indosuez Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08205932617. Het bedrijf Indosuez Bank bevindt zich op het adres: Van Bambost; Wachtebeke; 9185. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Indosuez Bank is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Indosuez Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Indosuez Bank, openstaande posities, locatie van Indosuez Bank op de kaart.

Indosuez Bank is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Indosuez Bank, company assigned to the tax number BE08205932617. The company Indosuez Bank is located at the address: Van Bambost; Wachtebeke; 9185. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Indosuez Bank is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Indosuez Bank is not available. You also can look at reviews of Indosuez Bank, open positions, location of Indosuez Bank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Indosuez Bank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Indosuez Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Indosuez Bank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Indosuez Bank, employees, financial statistics.