RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN
Private companiesPaper and Allied Products • RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

Contactgegevens RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRONKAERTSSTRAAT 10A; 3450; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 475299719 (+32-475299719) 475299719 (+32-475299719)

Fax (fax): +32 (56) 715-72-32 +32 (56) 715-72-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN
Products information RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08920593261
Ondernemingsnummer: 9578399658
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN
Addition kinds of activities for RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. Leave a respond for RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN. RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN
Location of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: MERKELBACH HOVENIERS | TRACHET-SOBERAC | J. DE SMEDT | CITROEN HOOGSTRATEN | TV FACTORY

Other related companies as RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN: MERKELBACH HOVENIERS | TRACHET-SOBERAC | J. DE SMEDT | CITROEN HOOGSTRATEN | TV FACTORY

RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920593261. Het bedrijf RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN bevindt zich op het adres: BRONKAERTSSTRAAT 10A; 3450; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN op de kaart.

RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, company assigned to the tax number BE08920593261. The company RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is located at the address: BRONKAERTSSTRAAT 10A; 3450; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, open positions, location of RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS GEETBETS-KORTENAKEN, employees, financial statistics.