Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent
Private companiesSocial Services • Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

Contactgegevens Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gent, Oost Vlaanderen, België

Telefoon (phone): +32 (87) 839-97-81 +32 (87) 839-97-81

Fax (fax): +32 (56) 357-41-24 +32 (56) 357-41-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent
Products information Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

BTW identificatienummer (tax): BE03545532226
Ondernemingsnummer: 4025360107
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent
(Get full report from official database of BE for Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent
Addition kinds of activities for Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
51990802. Lijnolie | Linseed oil

Werken bij Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent in sociale netwerken
Look for responds of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Laat een reactie achter voor Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Leave a respond for Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent. Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent op de google maps. Adres en contacten Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent
Location of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent on the google maps. Address and contacts of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: AUTHENTIC ETHNIC | CATHY LIENARD | VANDEWALLE | BUREAU VAN STEEN-LAERMANS | K. HINDERYCKX

Other related companies as Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent: AUTHENTIC ETHNIC | CATHY LIENARD | VANDEWALLE | BUREAU VAN STEEN-LAERMANS | K. HINDERYCKX

Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03545532226. Het bedrijf Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent bevindt zich op het adres: Gent, Oost Vlaanderen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, openstaande posities, locatie van Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent op de kaart.

Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, company assigned to the tax number BE03545532226. The company Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is located at the address: Gent, Oost Vlaanderen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is banks. Products created in Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent were not found.
The main activity of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent is not available. You also can look at reviews of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, open positions, location of Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Incubatie-en Innovatieccentrum RU Gent, employees, financial statistics.