GEWENST KIND A.M.O.K.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GEWENST KIND A.M.O.K.
Private companiesHealth Services • GEWENST KIND A.M.O.K.

Contactgegevens GEWENST KIND A.M.O.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEWENST KIND A.M.O.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEWENST KIND A.M.O.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32322452 32322452

Fax (fax): +32 (9) 446-73-43 +32 (9) 446-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEWENST KIND A.M.O.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEWENST KIND A.M.O.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEWENST KIND A.M.O.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEWENST KIND A.M.O.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEWENST KIND A.M.O.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEWENST KIND A.M.O.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEWENST KIND A.M.O.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEWENST KIND A.M.O.K.
Products information GEWENST KIND A.M.O.K.

BTW identificatienummer (tax): BE04536773681
Ondernemingsnummer: 4226684570
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Centres d'Adoption.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEWENST KIND A.M.O.K.
(Get full report from official database of BE for GEWENST KIND A.M.O.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEWENST KIND A.M.O.K.
Addition kinds of activities for GEWENST KIND A.M.O.K.

344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
22980305. Netten, touw | Nets, rope
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority

Werken bij GEWENST KIND A.M.O.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEWENST KIND A.M.O.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEWENST KIND A.M.O.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEWENST KIND A.M.O.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

Zoek naar antwoorden van GEWENST KIND A.M.O.K. in sociale netwerken
Look for responds of GEWENST KIND A.M.O.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEWENST KIND A.M.O.K.. Laat een reactie achter voor GEWENST KIND A.M.O.K.. GEWENST KIND A.M.O.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEWENST KIND A.M.O.K.. Leave a respond for GEWENST KIND A.M.O.K.. GEWENST KIND A.M.O.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEWENST KIND A.M.O.K. op de google maps. Adres en contacten GEWENST KIND A.M.O.K.
Location of GEWENST KIND A.M.O.K. on the google maps. Address and contacts of GEWENST KIND A.M.O.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come GEWENST KIND A.M.O.K. GEWENST KIND A.M.O.K.: Sion | JANS GEBROEDERS | CONTAINERPARK AARSCHOT | NIPPRESS FORWARDING | ELSACH

Other related companies as GEWENST KIND A.M.O.K.: Sion | JANS GEBROEDERS | CONTAINERPARK AARSCHOT | NIPPRESS FORWARDING | ELSACH

GEWENST KIND A.M.O.K. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEWENST KIND A.M.O.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04536773681. Het bedrijf GEWENST KIND A.M.O.K. bevindt zich op het adres: OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres d'Adoption..
De hoofdactiviteit van GEWENST KIND A.M.O.K. is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEWENST KIND A.M.O.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEWENST KIND A.M.O.K., openstaande posities, locatie van GEWENST KIND A.M.O.K. op de kaart.

GEWENST KIND A.M.O.K. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEWENST KIND A.M.O.K., company assigned to the tax number BE04536773681. The company GEWENST KIND A.M.O.K. is located at the address: OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres d'Adoption..
The main activity of GEWENST KIND A.M.O.K. is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEWENST KIND A.M.O.K. is not available. You also can look at reviews of GEWENST KIND A.M.O.K., open positions, location of GEWENST KIND A.M.O.K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEWENST KIND A.M.O.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEWENST KIND A.M.O.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEWENST KIND A.M.O.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEWENST KIND A.M.O.K., employees, financial statistics.