CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS
Private companiesLegal Services • CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

Contactgegevens CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 267; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25378262 (+32-25378262) 25378262 (+32-25378262)

Fax (fax): +32 (51) 827-82-57 +32 (51) 827-82-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS
Products information CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

BTW identificatienummer (tax): BE08230377197
Ondernemingsnummer: 5468139648
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS
(Get full report from official database of BE for CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS
Addition kinds of activities for CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
22610100. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
37319904. Marine rigging | Marine rigging
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec

Werken bij CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS in sociale netwerken
Look for responds of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Laat een reactie achter voor CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. Leave a respond for CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS. CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS op de google maps. Adres en contacten CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS
Location of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS on the google maps. Address and contacts of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: Veelhoek (De) | Op Sinjoren Distributie BVBA | Sax (Taverne) | Belmans P | Li茅vin Ch

Other related companies as CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS: Veelhoek (De) | Op Sinjoren Distributie BVBA | Sax (Taverne) | Belmans P | Li茅vin Ch

CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230377197. Het bedrijf CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 267; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, openstaande posities, locatie van CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS op de kaart.

CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, company assigned to the tax number BE08230377197. The company CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 267; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS is not available. You also can look at reviews of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, open positions, location of CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROIX ROUGE/RODE KRUIS SINT-GILLIS, employees, financial statistics.