COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Contactgegevens COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K. JANSSENSLAAN 5; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59807938 (+32-59807938) 59807938 (+32-59807938)

Fax (fax): +32 (53) 165-23-47 +32 (53) 165-23-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Products information COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

BTW identificatienummer (tax): BE08039489746
Ondernemingsnummer: 4399444580
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
(Get full report from official database of BE for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Addition kinds of activities for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
13219903. Cyclische condensaatproductie (aardgas) | Cycle condensate production (natural gas)
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND in sociale netwerken
Look for responds of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Laat een reactie achter voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Leave a respond for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND op de google maps. Adres en contacten COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Location of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on the google maps. Address and contacts of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Andere gerelateerde bedrijven als come COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: Guillaume F | A.D.R. BVBA-SPRL | Brouwerij Vercauteren B.V.B.A. | BANCONTACT-MISTER CASH | MUS?E CH?TEAU FAGNOLLES

Other related companies as COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: Guillaume F | A.D.R. BVBA-SPRL | Brouwerij Vercauteren B.V.B.A. | BANCONTACT-MISTER CASH | MUS?E CH?TEAU FAGNOLLES

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08039489746. Het bedrijf COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND bevindt zich op het adres: K. JANSSENSLAAN 5; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance..
De hoofdactiviteit van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, openstaande posities, locatie van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND op de kaart.

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, company assigned to the tax number BE08039489746. The company COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is located at the address: K. JANSSENSLAAN 5; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance..
The main activity of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is not available. You also can look at reviews of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, open positions, location of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, employees, financial statistics.