CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE
Private companiesAgricultural Services • CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

Contactgegevens CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOURGMESTRE 13; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26464273 (+32-26464273) 26464273 (+32-26464273)

Fax (fax): +32 (15) 116-62-51 +32 (15) 116-62-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE
Products information CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE09408111572
Ondernemingsnummer: 2919311523
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Conseils Spécialisés: Avortement.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE
(Get full report from official database of BE for CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE
Addition kinds of activities for CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec

Werken bij CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

Zoek naar antwoorden van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Laat een reactie achter voor CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. Leave a respond for CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE. CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE op de google maps. Adres en contacten CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE
Location of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE on the google maps. Address and contacts of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: VIJVERMAN PAUL | Pipas | Wertelaers P | E. BIAR | De Hertogh Robert BVBA

Other related companies as CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE: VIJVERMAN PAUL | Pipas | Wertelaers P | E. BIAR | De Hertogh Robert BVBA

CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408111572. Het bedrijf CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE bevindt zich op het adres: RUE DU BOURGMESTRE 13; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Conseils Spécialisés: Avortement..
De hoofdactiviteit van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, openstaande posities, locatie van CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE op de kaart.

CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, company assigned to the tax number BE09408111572. The company CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is located at the address: RUE DU BOURGMESTRE 13; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Conseils Spécialisés: Avortement..
The main activity of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE is not available. You also can look at reviews of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, open positions, location of CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE PLANNING FAMILIAL ET DE SEXOLOGIE, employees, financial statistics.