CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

Contactgegevens CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD GUSTAVE ROULLIER 1; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71531211 (+32-71531211) 71531211 (+32-71531211)

Fax (fax): +32 (55) 715-48-57 +32 (55) 715-48-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL
Products information CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

BTW identificatienummer (tax): BE08139190673
Ondernemingsnummer: 9477050781
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL
(Get full report from official database of BE for CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL
Addition kinds of activities for CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

5812. Eten plaatsen | Eating places
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Laat een reactie achter voor CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. Leave a respond for CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL. CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL op de google maps. Adres en contacten CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL
Location of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL on the google maps. Address and contacts of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: Polyphonic SPRL | NORBERT WURTZ | Apix Belgium | Carré Didier | DAGBLADHANDEL DE MUS

Other related companies as CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL: Polyphonic SPRL | NORBERT WURTZ | Apix Belgium | Carré Didier | DAGBLADHANDEL DE MUS

CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08139190673. Het bedrijf CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL bevindt zich op het adres: BLD GUSTAVE ROULLIER 1; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents..
De hoofdactiviteit van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, openstaande posities, locatie van CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL op de kaart.

CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, company assigned to the tax number BE08139190673. The company CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is located at the address: BLD GUSTAVE ROULLIER 1; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents..
The main activity of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL is not available. You also can look at reviews of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, open positions, location of CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE P.M.S. DE L'UNIVERSIT? DU TRAVAIL, employees, financial statistics.