BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE
Private companiesTransportation Equipment • BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

Contactgegevens BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU ROI ALBERT 60; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223606 (+32-69223606) 69223606 (+32-69223606)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE
Products information BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Banques Alimentaires.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE
(Get full report from official database of BE for BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE
Addition kinds of activities for BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE in sociale netwerken
Look for responds of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Laat een reactie achter voor BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. Leave a respond for BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE. BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE op de google maps. Adres en contacten BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE
Location of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE on the google maps. Address and contacts of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: SHELL | GARAGE TRAPPENIERS | B. COOMAN | PAUL VANDECAVEYE | Bottin

Other related companies as BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE: SHELL | GARAGE TRAPPENIERS | B. COOMAN | PAUL VANDECAVEYE | Bottin

BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU ROI ALBERT 60; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Banques Alimentaires..
De hoofdactiviteit van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, openstaande posities, locatie van BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE op de kaart.

BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, company assigned to the tax number BE05461822509. The company BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is located at the address: BOULEVARD DU ROI ALBERT 60; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Banques Alimentaires..
The main activity of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE is not available. You also can look at reviews of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, open positions, location of BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUE ALIMENTAIRE HAINAUT OC.ET MONS-BORINAGE, employees, financial statistics.