ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE

Contactgegevens ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE TERVUEREN 215B14; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27351697 (+32-27351697) 27351697 (+32-27351697)

Fax (fax): +32 (16) 763-11-71 +32 (16) 763-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE
Products information ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Conseils Spécialisés: Cancer.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE
Addition kinds of activities for ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22110108. kussenslopen | Pillowcases
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. Leave a respond for ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE. ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE
Location of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: JOOST CARBONEZ | SERVAESHOF | EURO-AGRASOL | L VERGAUWEN | DEMEFFE BILLY

Other related companies as ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE: JOOST CARBONEZ | SERVAESHOF | EURO-AGRASOL | L VERGAUWEN | DEMEFFE BILLY

ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE bevindt zich op het adres: AVENUE DE TERVUEREN 215B14; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Conseils Spécialisés: Cancer..
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE op de kaart.

ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, company assigned to the tax number BE06265747070. The company ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is located at the address: AVENUE DE TERVUEREN 215B14; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Conseils Spécialisés: Cancer..
The main activity of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, open positions, location of ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE, employees, financial statistics.