OPEN VISION

Contactgegevens OPEN VISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEN VISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEN VISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22188633 (+32-22188633) 22188633 (+32-22188633)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEN VISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEN VISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEN VISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEN VISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEN VISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEN VISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEN VISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEN VISION
Products information OPEN VISION

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Formation Professionnelle en Informatique,Cours d'Informatique. Horaires: Cours du Soir,Cours du Week-End,Cours du Jour.. Activités: Graphistes.. Produits & Services: Conception Web,Hébergement Web. Type de Logiciel: Graphisme & Conception. Services: Produits Personnalisés.. Activités: Préparations Graphiques,Typographie,Impression Quadri.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEN VISION
(Get full report from official database of BE for OPEN VISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEN VISION
Addition kinds of activities for OPEN VISION

316199. Bagage, nee | Luggage, nec
322100. Glascontainers | Glass containers
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec

Werken bij OPEN VISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEN VISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEN VISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEN VISION. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van OPEN VISION in sociale netwerken
Look for responds of OPEN VISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEN VISION. Laat een reactie achter voor OPEN VISION. OPEN VISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEN VISION. Leave a respond for OPEN VISION. OPEN VISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEN VISION op de google maps. Adres en contacten OPEN VISION
Location of OPEN VISION on the google maps. Address and contacts of OPEN VISION

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEN VISION OPEN VISION: DRUKKERIJ DEVRIENDT | Donnez R | DIRK MEULEMEESTER | DECO-IN | Van Poppel NV

Other related companies as OPEN VISION: DRUKKERIJ DEVRIENDT | Donnez R | DIRK MEULEMEESTER | DECO-IN | Van Poppel NV

OPEN VISION is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEN VISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf OPEN VISION bevindt zich op het adres: QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activités: Formation Professionnelle en Informatique,Cours d'Informatique. Horaires: Cours du Soir,Cours du Week-End,Cours du Jour.. Activités: Graphistes.. Produits & Services: Conception Web,Hébergement Web. Type de Logiciel: Graphisme & Conception. Services: Produits Personnalisés.. Activités: Préparations Graphiques,Typographie,Impression Quadri..
De hoofdactiviteit van OPEN VISION is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEN VISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEN VISION, openstaande posities, locatie van OPEN VISION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPEN VISION is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPEN VISION, company assigned to the tax number BE08604736328. The company OPEN VISION is located at the address: QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement. List of products are Activités: Formation Professionnelle en Informatique,Cours d'Informatique. Horaires: Cours du Soir,Cours du Week-End,Cours du Jour.. Activités: Graphistes.. Produits & Services: Conception Web,Hébergement Web. Type de Logiciel: Graphisme & Conception. Services: Produits Personnalisés.. Activités: Préparations Graphiques,Typographie,Impression Quadri..
The main activity of OPEN VISION is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEN VISION is not available. You also can look at reviews of OPEN VISION, open positions, location of OPEN VISION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEN VISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEN VISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEN VISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEN VISION, employees, financial statistics.