WAX DESIGN

Contactgegevens WAX DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAX DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAX DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWIJNDERSSTRAAT 6; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 93298380 (+32-93298380) 93298380 (+32-93298380)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAX DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAX DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAX DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAX DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAX DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAX DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAX DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAX DESIGN
Products information WAX DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAX DESIGN
(Get full report from official database of BE for WAX DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAX DESIGN
Addition kinds of activities for WAX DESIGN

805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec

Werken bij WAX DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAX DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAX DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAX DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van WAX DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of WAX DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAX DESIGN. Laat een reactie achter voor WAX DESIGN. WAX DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAX DESIGN. Leave a respond for WAX DESIGN. WAX DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAX DESIGN op de google maps. Adres en contacten WAX DESIGN
Location of WAX DESIGN on the google maps. Address and contacts of WAX DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come WAX DESIGN WAX DESIGN: GARAGE JEAN-MARIE HERMAN | JEROEN SPRIET | IVAN DENEWETH | Dupont D | Histoires d'Eaux SPRL

Other related companies as WAX DESIGN: GARAGE JEAN-MARIE HERMAN | JEROEN SPRIET | IVAN DENEWETH | Dupont D | Histoires d'Eaux SPRL

WAX DESIGN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAX DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf WAX DESIGN bevindt zich op het adres: TWIJNDERSSTRAAT 6; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van WAX DESIGN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAX DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAX DESIGN, openstaande posities, locatie van WAX DESIGN op de kaart.

WAX DESIGN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAX DESIGN, company assigned to the tax number BE09656951904. The company WAX DESIGN is located at the address: TWIJNDERSSTRAAT 6; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of WAX DESIGN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WAX DESIGN is not available. You also can look at reviews of WAX DESIGN, open positions, location of WAX DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAX DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAX DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAX DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAX DESIGN, employees, financial statistics.