BUREAU GRAPHSHOPPER

Contactgegevens BUREAU GRAPHSHOPPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GRAPHSHOPPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GRAPHSHOPPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMETLEDESTEENWEG 32; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93680013 (+32-93680013) 93680013 (+32-93680013)

Fax (fax): +32 (83) 745-41-15 +32 (83) 745-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GRAPHSHOPPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GRAPHSHOPPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GRAPHSHOPPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GRAPHSHOPPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GRAPHSHOPPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GRAPHSHOPPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GRAPHSHOPPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GRAPHSHOPPER
Products information BUREAU GRAPHSHOPPER

BTW identificatienummer (tax): BE03738067626
Ondernemingsnummer: 5401123046
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GRAPHSHOPPER
(Get full report from official database of BE for BUREAU GRAPHSHOPPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GRAPHSHOPPER
Addition kinds of activities for BUREAU GRAPHSHOPPER

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
27529906. Planographing | Planographing
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
50920210. Computerspellen | Video games
51599901. varkenshaar | Bristles
96119905. Handelscommissie, overheid | Trade commission, government

Werken bij BUREAU GRAPHSHOPPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GRAPHSHOPPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GRAPHSHOPPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GRAPHSHOPPER. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van BUREAU GRAPHSHOPPER in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GRAPHSHOPPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GRAPHSHOPPER. Laat een reactie achter voor BUREAU GRAPHSHOPPER. BUREAU GRAPHSHOPPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GRAPHSHOPPER. Leave a respond for BUREAU GRAPHSHOPPER. BUREAU GRAPHSHOPPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GRAPHSHOPPER op de google maps. Adres en contacten BUREAU GRAPHSHOPPER
Location of BUREAU GRAPHSHOPPER on the google maps. Address and contacts of BUREAU GRAPHSHOPPER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GRAPHSHOPPER BUREAU GRAPHSHOPPER: Family Home | GILBERT PENNINCK | Derom Jos | TIFFANY ARTISANAL | PULLARTA

Other related companies as BUREAU GRAPHSHOPPER: Family Home | GILBERT PENNINCK | Derom Jos | TIFFANY ARTISANAL | PULLARTA

BUREAU GRAPHSHOPPER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GRAPHSHOPPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03738067626. Het bedrijf BUREAU GRAPHSHOPPER bevindt zich op het adres: SMETLEDESTEENWEG 32; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van BUREAU GRAPHSHOPPER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GRAPHSHOPPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GRAPHSHOPPER, openstaande posities, locatie van BUREAU GRAPHSHOPPER op de kaart.

BUREAU GRAPHSHOPPER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GRAPHSHOPPER, company assigned to the tax number BE03738067626. The company BUREAU GRAPHSHOPPER is located at the address: SMETLEDESTEENWEG 32; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of BUREAU GRAPHSHOPPER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GRAPHSHOPPER is not available. You also can look at reviews of BUREAU GRAPHSHOPPER, open positions, location of BUREAU GRAPHSHOPPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GRAPHSHOPPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GRAPHSHOPPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GRAPHSHOPPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GRAPHSHOPPER, employees, financial statistics.