B.R. GRAPHICS

Contactgegevens B.R. GRAPHICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.R. GRAPHICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.R. GRAPHICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOVENLOS 1; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55497992 (+32-55497992) 55497992 (+32-55497992)

Fax (fax): +32 (61) 939-17-79 +32 (61) 939-17-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.R. GRAPHICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.R. GRAPHICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.R. GRAPHICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.R. GRAPHICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.R. GRAPHICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.R. GRAPHICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.R. GRAPHICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.R. GRAPHICS
Products information B.R. GRAPHICS

BTW identificatienummer (tax): BE06682678222
Ondernemingsnummer: 6580230712
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.R. GRAPHICS
(Get full report from official database of BE for B.R. GRAPHICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.R. GRAPHICS
Addition kinds of activities for B.R. GRAPHICS

516902. Industriële gassen | Industrial gases
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij B.R. GRAPHICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.R. GRAPHICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.R. GRAPHICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.R. GRAPHICS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van B.R. GRAPHICS in sociale netwerken
Look for responds of B.R. GRAPHICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.R. GRAPHICS. Laat een reactie achter voor B.R. GRAPHICS. B.R. GRAPHICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.R. GRAPHICS. Leave a respond for B.R. GRAPHICS. B.R. GRAPHICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.R. GRAPHICS op de google maps. Adres en contacten B.R. GRAPHICS
Location of B.R. GRAPHICS on the google maps. Address and contacts of B.R. GRAPHICS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.R. GRAPHICS B.R. GRAPHICS: Adagio bvba | EUROPEAN CONVENTION FOR CONSTRUCTIONAL STEELWORK | FE. DONCKIER | DEVAN KEUKENS | VANDENDRIESSCHE-CREMELIE

Other related companies as B.R. GRAPHICS: Adagio bvba | EUROPEAN CONVENTION FOR CONSTRUCTIONAL STEELWORK | FE. DONCKIER | DEVAN KEUKENS | VANDENDRIESSCHE-CREMELIE

B.R. GRAPHICS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.R. GRAPHICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682678222. Het bedrijf B.R. GRAPHICS bevindt zich op het adres: BOVENLOS 1; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van B.R. GRAPHICS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.R. GRAPHICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.R. GRAPHICS, openstaande posities, locatie van B.R. GRAPHICS op de kaart.

B.R. GRAPHICS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.R. GRAPHICS, company assigned to the tax number BE06682678222. The company B.R. GRAPHICS is located at the address: BOVENLOS 1; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of B.R. GRAPHICS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.R. GRAPHICS is not available. You also can look at reviews of B.R. GRAPHICS, open positions, location of B.R. GRAPHICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.R. GRAPHICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.R. GRAPHICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.R. GRAPHICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.R. GRAPHICS, employees, financial statistics.