DIENST MAATSCHAPP. WERK

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DIENST MAATSCHAPP. WERK
Private companiesBusiness Services • DIENST MAATSCHAPP. WERK

Contactgegevens DIENST MAATSCHAPP. WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST MAATSCHAPP. WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST MAATSCHAPP. WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JACOBSSTRAAT 24; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57221202 (+32-57221202) 57221202 (+32-57221202)

Fax (fax): +32 (59) 626-32-37 +32 (59) 626-32-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST MAATSCHAPP. WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST MAATSCHAPP. WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST MAATSCHAPP. WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST MAATSCHAPP. WERK
Products information DIENST MAATSCHAPP. WERK

BTW identificatienummer (tax): BE08030975341
Ondernemingsnummer: 4312927246
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
(Get full report from official database of BE for DIENST MAATSCHAPP. WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
Addition kinds of activities for DIENST MAATSCHAPP. WERK

01719900. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van DIENST MAATSCHAPP. WERK in sociale netwerken
Look for responds of DIENST MAATSCHAPP. WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Laat een reactie achter voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Leave a respond for DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST MAATSCHAPP. WERK op de google maps. Adres en contacten DIENST MAATSCHAPP. WERK
Location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the google maps. Address and contacts of DIENST MAATSCHAPP. WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST MAATSCHAPP. WERK DIENST MAATSCHAPP. WERK: Elkeen-Onthaal-,Ori?ntatie- en Observatiecentrum | DISPLAY COURRIER | Etienne J | Pharmasearch BVBA | C.M. FARBER

Other related companies as DIENST MAATSCHAPP. WERK: Elkeen-Onthaal-,Ori?ntatie- en Observatiecentrum | DISPLAY COURRIER | Etienne J | Pharmasearch BVBA | C.M. FARBER

DIENST MAATSCHAPP. WERK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST MAATSCHAPP. WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08030975341. Het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK bevindt zich op het adres: SINT-JACOBSSTRAAT 24; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Action sociale avec hébergement. Producten gemaakt in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST MAATSCHAPP. WERK is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST MAATSCHAPP. WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST MAATSCHAPP. WERK, openstaande posities, locatie van DIENST MAATSCHAPP. WERK op de kaart.

DIENST MAATSCHAPP. WERK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST MAATSCHAPP. WERK, company assigned to the tax number BE08030975341. The company DIENST MAATSCHAPP. WERK is located at the address: SINT-JACOBSSTRAAT 24; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Action sociale avec hébergement. Products created in DIENST MAATSCHAPP. WERK were not found.
The main activity of DIENST MAATSCHAPP. WERK is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST MAATSCHAPP. WERK is not available. You also can look at reviews of DIENST MAATSCHAPP. WERK, open positions, location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST MAATSCHAPP. WERK, employees, financial statistics.