Ampco Belgium

Contactgegevens Ampco Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ampco Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ampco Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEK 76; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 03 844 67 97 (+32-03 844 67 97) 03 844 67 97 (+32-03 844 67 97)

Fax (fax): 03 844 67 46 (+32-03 844 67 46) 03 844 67 46 (+32-03 844 67 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ampco Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ampco Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ampco Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ampco Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ampco Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ampco Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ampco Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ampco Belgium
Products information Ampco Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE01555908203
Ondernemingsnummer: 5292083740
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Audio-visual material; Sound recording studios - Installation & material; Theatrical equipment & supplies; Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Engineering offices- Technical equipment; Insulation materials (Acoustical); Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of)

Product categorie (product category): Acoustic consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ampco Belgium
(Get full report from official database of BE for Ampco Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ampco Belgium
Addition kinds of activities for Ampco Belgium

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle

Werken bij Ampco Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ampco Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ampco Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ampco Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Ampco Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Ampco Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ampco Belgium. Laat een reactie achter voor Ampco Belgium. Ampco Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ampco Belgium. Leave a respond for Ampco Belgium. Ampco Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ampco Belgium op de google maps. Adres en contacten Ampco Belgium
Location of Ampco Belgium on the google maps. Address and contacts of Ampco Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Ampco Belgium Ampco Belgium: MORTI NV | PHILIPPE DESARRANNO | Raickman Ph | JOSEPH VANPOL | C.A. BALTUS

Other related companies as Ampco Belgium: MORTI NV | PHILIPPE DESARRANNO | Raickman Ph | JOSEPH VANPOL | C.A. BALTUS

Ampco Belgium is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ampco Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01555908203. Het bedrijf Ampco Belgium bevindt zich op het adres: HOEK 76; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Acoustic consultants. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Audio-visual material; Sound recording studios - Installation & material; Theatrical equipment & supplies; Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Engineering offices- Technical equipment; Insulation materials (Acoustical); Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Ampco Belgium is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ampco Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ampco Belgium, openstaande posities, locatie van Ampco Belgium op de kaart.

Ampco Belgium is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ampco Belgium, company assigned to the tax number BE01555908203. The company Ampco Belgium is located at the address: HOEK 76; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Acoustic consultants. List of products are Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Audio-visual material; Sound recording studios - Installation & material; Theatrical equipment & supplies; Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Engineering offices- Technical equipment; Insulation materials (Acoustical); Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of).
The main activity of Ampco Belgium is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ampco Belgium is not available. You also can look at reviews of Ampco Belgium, open positions, location of Ampco Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ampco Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ampco Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ampco Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ampco Belgium, employees, financial statistics.