ACOUSTIC EQUIPMENT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ACOUSTIC EQUIPMENT
Private companiesBusiness Services • ACOUSTIC EQUIPMENT

Contactgegevens ACOUSTIC EQUIPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOUSTIC EQUIPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOUSTIC EQUIPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige), België

Telefoon (phone): 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64) 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64)

Fax (fax): 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64) 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOUSTIC EQUIPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOUSTIC EQUIPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOUSTIC EQUIPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOUSTIC EQUIPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOUSTIC EQUIPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOUSTIC EQUIPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOUSTIC EQUIPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOUSTIC EQUIPMENT
Products information ACOUSTIC EQUIPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE05335205078
Ondernemingsnummer: 4501068115
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sound Damping; Insulation works (Thermical & acoustical); Insulation materials (Acoustical)

Product categorie (product category): Acoustic consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOUSTIC EQUIPMENT
(Get full report from official database of BE for ACOUSTIC EQUIPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOUSTIC EQUIPMENT
Addition kinds of activities for ACOUSTIC EQUIPMENT

792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting

Werken bij ACOUSTIC EQUIPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOUSTIC EQUIPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOUSTIC EQUIPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van ACOUSTIC EQUIPMENT in sociale netwerken
Look for responds of ACOUSTIC EQUIPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Laat een reactie achter voor ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOUSTIC EQUIPMENT. Leave a respond for ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOUSTIC EQUIPMENT op de google maps. Adres en contacten ACOUSTIC EQUIPMENT
Location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the google maps. Address and contacts of ACOUSTIC EQUIPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOUSTIC EQUIPMENT ACOUSTIC EQUIPMENT: HOOGMARTENS WEGENBOUW NV | Azur Zwembaden | ANNO & ASSOCIATES | De Vos M | IGNACE MAENHOUT

Other related companies as ACOUSTIC EQUIPMENT: HOOGMARTENS WEGENBOUW NV | Azur Zwembaden | ANNO & ASSOCIATES | De Vos M | IGNACE MAENHOUT

ACOUSTIC EQUIPMENT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOUSTIC EQUIPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335205078. Het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT bevindt zich op het adres: Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Acoustic consultants. Lijst met producten zijn Sound Damping; Insulation works (Thermical & acoustical); Insulation materials (Acoustical).
De hoofdactiviteit van ACOUSTIC EQUIPMENT is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOUSTIC EQUIPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOUSTIC EQUIPMENT, openstaande posities, locatie van ACOUSTIC EQUIPMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOUSTIC EQUIPMENT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOUSTIC EQUIPMENT, company assigned to the tax number BE05335205078. The company ACOUSTIC EQUIPMENT is located at the address: Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Acoustic consultants. List of products are Sound Damping; Insulation works (Thermical & acoustical); Insulation materials (Acoustical).
The main activity of ACOUSTIC EQUIPMENT is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOUSTIC EQUIPMENT is not available. You also can look at reviews of ACOUSTIC EQUIPMENT, open positions, location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOUSTIC EQUIPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOUSTIC EQUIPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOUSTIC EQUIPMENT, employees, financial statistics.