A T B CLIVIA CENTER

Contactgegevens A T B CLIVIA CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A T B CLIVIA CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A T B CLIVIA CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 125127; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 830 03 38 (+32-03 830 03 38) 03 830 03 38 (+32-03 830 03 38)

Fax (fax): +32 (65) 774-35-37 +32 (65) 774-35-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A T B CLIVIA CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A T B CLIVIA CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A T B CLIVIA CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A T B CLIVIA CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A T B CLIVIA CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A T B CLIVIA CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A T B CLIVIA CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A T B CLIVIA CENTER
Products information A T B CLIVIA CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02967376708
Ondernemingsnummer: 2795715332
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Trailer couplings

Product categorie (product category): Accumulators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A T B CLIVIA CENTER
(Get full report from official database of BE for A T B CLIVIA CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A T B CLIVIA CENTER
Addition kinds of activities for A T B CLIVIA CENTER

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
28699915. enzymen | Enzymes
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
38429904. Riemen: chirurgisch, sanitair en corrigerende | Belts: surgical, sanitary, and corrective
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij A T B CLIVIA CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A T B CLIVIA CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A T B CLIVIA CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A T B CLIVIA CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van A T B CLIVIA CENTER in sociale netwerken
Look for responds of A T B CLIVIA CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A T B CLIVIA CENTER. Laat een reactie achter voor A T B CLIVIA CENTER. A T B CLIVIA CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A T B CLIVIA CENTER. Leave a respond for A T B CLIVIA CENTER. A T B CLIVIA CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A T B CLIVIA CENTER op de google maps. Adres en contacten A T B CLIVIA CENTER
Location of A T B CLIVIA CENTER on the google maps. Address and contacts of A T B CLIVIA CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come A T B CLIVIA CENTER A T B CLIVIA CENTER: VERKOOPZAAL PLANTIN | VANDEWIELE L & J NV | MUTUALIT? LIBRE | L.C. MOTORS | FRANS VAN LEUVEN

Other related companies as A T B CLIVIA CENTER: VERKOOPZAAL PLANTIN | VANDEWIELE L & J NV | MUTUALIT? LIBRE | L.C. MOTORS | FRANS VAN LEUVEN

A T B CLIVIA CENTER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A T B CLIVIA CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02967376708. Het bedrijf A T B CLIVIA CENTER bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 125127; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accumulators. Lijst met producten zijn Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Trailer couplings.
De hoofdactiviteit van A T B CLIVIA CENTER is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A T B CLIVIA CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A T B CLIVIA CENTER, openstaande posities, locatie van A T B CLIVIA CENTER op de kaart.

A T B CLIVIA CENTER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A T B CLIVIA CENTER, company assigned to the tax number BE02967376708. The company A T B CLIVIA CENTER is located at the address: Boomsesteenweg 125127; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accumulators. List of products are Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Trailer couplings.
The main activity of A T B CLIVIA CENTER is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A T B CLIVIA CENTER is not available. You also can look at reviews of A T B CLIVIA CENTER, open positions, location of A T B CLIVIA CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A T B CLIVIA CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A T B CLIVIA CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A T B CLIVIA CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A T B CLIVIA CENTER, employees, financial statistics.