KANTOOR PEETERS WALTER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • KANTOOR PEETERS WALTER
Private companiesLegal Services • KANTOOR PEETERS WALTER

Contactgegevens KANTOOR PEETERS WALTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOOR PEETERS WALTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOOR PEETERS WALTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSLEI 48; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33851753 (+32-33851753) 33851753 (+32-33851753)

Fax (fax): +32 (59) 670-52-17 +32 (59) 670-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOOR PEETERS WALTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOOR PEETERS WALTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOOR PEETERS WALTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOOR PEETERS WALTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOOR PEETERS WALTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOOR PEETERS WALTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOOR PEETERS WALTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOOR PEETERS WALTER
Products information KANTOOR PEETERS WALTER

BTW identificatienummer (tax): BE08349578857
Ondernemingsnummer: 6679382324
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KANTOOR PEETERS WALTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS; Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOOR PEETERS WALTER
(Get full report from official database of BE for KANTOOR PEETERS WALTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOOR PEETERS WALTER
Addition kinds of activities for KANTOOR PEETERS WALTER

251400. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
54990200. Drankwinkels | Beverage stores
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij KANTOOR PEETERS WALTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOOR PEETERS WALTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOOR PEETERS WALTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOOR PEETERS WALTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van KANTOOR PEETERS WALTER in sociale netwerken
Look for responds of KANTOOR PEETERS WALTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOOR PEETERS WALTER. Laat een reactie achter voor KANTOOR PEETERS WALTER. KANTOOR PEETERS WALTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOOR PEETERS WALTER. Leave a respond for KANTOOR PEETERS WALTER. KANTOOR PEETERS WALTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOOR PEETERS WALTER op de google maps. Adres en contacten KANTOOR PEETERS WALTER
Location of KANTOOR PEETERS WALTER on the google maps. Address and contacts of KANTOOR PEETERS WALTER

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOOR PEETERS WALTER KANTOOR PEETERS WALTER: JEAN-FRANCOIS WAUTOT | HUGO VAN DRIESSCHE | LOUISE AVAUX | Barik SA | D.B.L. TRAVEL

Other related companies as KANTOOR PEETERS WALTER: JEAN-FRANCOIS WAUTOT | HUGO VAN DRIESSCHE | LOUISE AVAUX | Barik SA | D.B.L. TRAVEL

KANTOOR PEETERS WALTER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOOR PEETERS WALTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08349578857. Het bedrijf KANTOOR PEETERS WALTER bevindt zich op het adres: HANDELSLEI 48; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS; Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in KANTOOR PEETERS WALTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOOR PEETERS WALTER is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOOR PEETERS WALTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOOR PEETERS WALTER, openstaande posities, locatie van KANTOOR PEETERS WALTER op de kaart.

KANTOOR PEETERS WALTER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTOOR PEETERS WALTER, company assigned to the tax number BE08349578857. The company KANTOOR PEETERS WALTER is located at the address: HANDELSLEI 48; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS; Immobili?nkantoren. Products created in KANTOOR PEETERS WALTER were not found.
The main activity of KANTOOR PEETERS WALTER is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOOR PEETERS WALTER is not available. You also can look at reviews of KANTOOR PEETERS WALTER, open positions, location of KANTOOR PEETERS WALTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOOR PEETERS WALTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOOR PEETERS WALTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOOR PEETERS WALTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOOR PEETERS WALTER, employees, financial statistics.