WILLY VANDENHEUVEL

Contactgegevens WILLY VANDENHEUVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VANDENHEUVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VANDENHEUVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRUY?RES 8; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10688368 (+32-10688368) 10688368 (+32-10688368)

Fax (fax): +32 (15) 642-48-89 +32 (15) 642-48-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VANDENHEUVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VANDENHEUVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VANDENHEUVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VANDENHEUVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VANDENHEUVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VANDENHEUVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VANDENHEUVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VANDENHEUVEL
Products information WILLY VANDENHEUVEL

BTW identificatienummer (tax): BE07986206054
Ondernemingsnummer: 6470916748
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in WILLY VANDENHEUVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VANDENHEUVEL
(Get full report from official database of BE for WILLY VANDENHEUVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VANDENHEUVEL
Addition kinds of activities for WILLY VANDENHEUVEL

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
7933. Bowling centra | Bowling centers
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
70320300. Sportkampen | Sporting camps

Werken bij WILLY VANDENHEUVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VANDENHEUVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VANDENHEUVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VANDENHEUVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

Zoek naar antwoorden van WILLY VANDENHEUVEL in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VANDENHEUVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VANDENHEUVEL. Laat een reactie achter voor WILLY VANDENHEUVEL. WILLY VANDENHEUVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VANDENHEUVEL. Leave a respond for WILLY VANDENHEUVEL. WILLY VANDENHEUVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VANDENHEUVEL op de google maps. Adres en contacten WILLY VANDENHEUVEL
Location of WILLY VANDENHEUVEL on the google maps. Address and contacts of WILLY VANDENHEUVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VANDENHEUVEL WILLY VANDENHEUVEL: SLAGERIJ REYNERS-SCHEPERS | R. STANDARD CLUB OHEYTOIS | KURT DIERICKX VISSCHERS | LES ANN?ES FOLLES | Mission Critical

Other related companies as WILLY VANDENHEUVEL: SLAGERIJ REYNERS-SCHEPERS | R. STANDARD CLUB OHEYTOIS | KURT DIERICKX VISSCHERS | LES ANN?ES FOLLES | Mission Critical

WILLY VANDENHEUVEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VANDENHEUVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07986206054. Het bedrijf WILLY VANDENHEUVEL bevindt zich op het adres: RUE DES BRUY?RES 8; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in WILLY VANDENHEUVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VANDENHEUVEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VANDENHEUVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VANDENHEUVEL, openstaande posities, locatie van WILLY VANDENHEUVEL op de kaart.

WILLY VANDENHEUVEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VANDENHEUVEL, company assigned to the tax number BE07986206054. The company WILLY VANDENHEUVEL is located at the address: RUE DES BRUY?RES 8; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in WILLY VANDENHEUVEL were not found.
The main activity of WILLY VANDENHEUVEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VANDENHEUVEL is not available. You also can look at reviews of WILLY VANDENHEUVEL, open positions, location of WILLY VANDENHEUVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VANDENHEUVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VANDENHEUVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VANDENHEUVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VANDENHEUVEL, employees, financial statistics.