Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

Contactgegevens Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 324; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 01 58 (+32-051 22 01 58) 051 22 01 58 (+32-051 22 01 58)

Fax (fax): 051 24 04 25 (+32-051 24 04 25) 051 24 04 25 (+32-051 24 04 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA
Products information Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA
(Get full report from official database of BE for Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA
Addition kinds of activities for Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
26749901. Cementtassen: gemaakt van aangekochte materialen | Cement bags: made from purchased materials
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
56329904. handtassen | Handbags
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Laat een reactie achter voor Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Leave a respond for Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA. Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA op de google maps. Adres en contacten Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA
Location of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA on the google maps. Address and contacts of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: FLALPHA BETON GMBH SPRL | GEORGES KRAUJA | MARC VAN HAVER | Arté NV | Guva

Other related companies as Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA: FLALPHA BETON GMBH SPRL | GEORGES KRAUJA | MARC VAN HAVER | Arté NV | Guva

Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 324; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, openstaande posities, locatie van Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA op de kaart.

Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, company assigned to the tax number BE09804718017. The company Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is located at the address: Brugsesteenweg 324; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. Products created in Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA were not found.
The main activity of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA is not available. You also can look at reviews of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, open positions, location of Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westvlaamse Fiduciaire Depla Wefida BVBA, employees, financial statistics.