Westelinck C

Contactgegevens Westelinck C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westelinck C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westelinck C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hooirt 27A; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 86 06 (+32-052 47 86 06) 052 47 86 06 (+32-052 47 86 06)

Fax (fax): 052 48 14 10 (+32-052 48 14 10) 052 48 14 10 (+32-052 48 14 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westelinck C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westelinck C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westelinck C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westelinck C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westelinck C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westelinck C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westelinck C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westelinck C
Products information Westelinck C

BTW identificatienummer (tax): BE02761932373
Ondernemingsnummer: 6514587402
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westelinck C
(Get full report from official database of BE for Westelinck C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westelinck C
Addition kinds of activities for Westelinck C

349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
01749902. Citroenbos | Lemon grove
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood

Werken bij Westelinck C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westelinck C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westelinck C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westelinck C. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

Zoek naar antwoorden van Westelinck C in sociale netwerken
Look for responds of Westelinck C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westelinck C. Laat een reactie achter voor Westelinck C. Westelinck C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westelinck C. Leave a respond for Westelinck C. Westelinck C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westelinck C op de google maps. Adres en contacten Westelinck C
Location of Westelinck C on the google maps. Address and contacts of Westelinck C

Andere gerelateerde bedrijven als come Westelinck C Westelinck C: THE NEON COMPANY SA | Vandermeersch Pierre-Yves | Espace Coiffure | Allegaert M | IK?

Other related companies as Westelinck C: THE NEON COMPANY SA | Vandermeersch Pierre-Yves | Espace Coiffure | Allegaert M | IK?

Westelinck C is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Westelinck C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02761932373. Het bedrijf Westelinck C bevindt zich op het adres: Hooirt 27A; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Westelinck C is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westelinck C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westelinck C, openstaande posities, locatie van Westelinck C op de kaart.

Westelinck C is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Westelinck C, company assigned to the tax number BE02761932373. The company Westelinck C is located at the address: Hooirt 27A; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Westelinck C is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Westelinck C is not available. You also can look at reviews of Westelinck C, open positions, location of Westelinck C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westelinck C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westelinck C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westelinck C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westelinck C, employees, financial statistics.