VINCENT REDAELLI

Contactgegevens VINCENT REDAELLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT REDAELLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT REDAELLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BERNARDUSSTRAAT 116B1; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25389970 (+32-25389970) 25389970 (+32-25389970)

Fax (fax): +32 (56) 709-29-66 +32 (56) 709-29-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT REDAELLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT REDAELLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT REDAELLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT REDAELLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT REDAELLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT REDAELLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT REDAELLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT REDAELLI
Products information VINCENT REDAELLI

BTW identificatienummer (tax): BE05338500976
Ondernemingsnummer: 5115203857
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VINCENT REDAELLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT REDAELLI
(Get full report from official database of BE for VINCENT REDAELLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT REDAELLI
Addition kinds of activities for VINCENT REDAELLI

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij VINCENT REDAELLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT REDAELLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT REDAELLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT REDAELLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van VINCENT REDAELLI in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT REDAELLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT REDAELLI. Laat een reactie achter voor VINCENT REDAELLI. VINCENT REDAELLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT REDAELLI. Leave a respond for VINCENT REDAELLI. VINCENT REDAELLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT REDAELLI op de google maps. Adres en contacten VINCENT REDAELLI
Location of VINCENT REDAELLI on the google maps. Address and contacts of VINCENT REDAELLI

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT REDAELLI VINCENT REDAELLI: Dema | ROBYN | CRO?N ANDRE | CABINET DR. VAN CLEEMPOEL | Semal

Other related companies as VINCENT REDAELLI: Dema | ROBYN | CRO?N ANDRE | CABINET DR. VAN CLEEMPOEL | Semal

VINCENT REDAELLI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT REDAELLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05338500976. Het bedrijf VINCENT REDAELLI bevindt zich op het adres: SINT-BERNARDUSSTRAAT 116B1; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in VINCENT REDAELLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VINCENT REDAELLI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT REDAELLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT REDAELLI, openstaande posities, locatie van VINCENT REDAELLI op de kaart.

VINCENT REDAELLI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT REDAELLI, company assigned to the tax number BE05338500976. The company VINCENT REDAELLI is located at the address: SINT-BERNARDUSSTRAAT 116B1; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in VINCENT REDAELLI were not found.
The main activity of VINCENT REDAELLI is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT REDAELLI is not available. You also can look at reviews of VINCENT REDAELLI, open positions, location of VINCENT REDAELLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT REDAELLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT REDAELLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT REDAELLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT REDAELLI, employees, financial statistics.