Van Hansewyck P

Contactgegevens Van Hansewyck P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hansewyck P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hansewyck P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 202; 2350; Vosselaar, België

Telefoon (phone): 014 61 97 78 (+32-014 61 97 78) 014 61 97 78 (+32-014 61 97 78)

Fax (fax): +32 (16) 184-19-88 +32 (16) 184-19-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hansewyck P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hansewyck P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hansewyck P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hansewyck P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hansewyck P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hansewyck P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hansewyck P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hansewyck P
Products information Van Hansewyck P

BTW identificatienummer (tax): BE06231414794
Ondernemingsnummer: 1994812011
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Hansewyck P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hansewyck P
(Get full report from official database of BE for Van Hansewyck P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hansewyck P
Addition kinds of activities for Van Hansewyck P

357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services

Werken bij Van Hansewyck P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hansewyck P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hansewyck P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hansewyck P. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Van Hansewyck P in sociale netwerken
Look for responds of Van Hansewyck P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hansewyck P. Laat een reactie achter voor Van Hansewyck P. Van Hansewyck P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hansewyck P. Leave a respond for Van Hansewyck P. Van Hansewyck P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hansewyck P op de google maps. Adres en contacten Van Hansewyck P
Location of Van Hansewyck P on the google maps. Address and contacts of Van Hansewyck P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hansewyck P Van Hansewyck P: FLV. EN H. TRAGEEL BVBA | TEMPO | OUDENAARDSE ZWEMCLUB | BERND COIFFURE | HOELBEEK

Other related companies as Van Hansewyck P: FLV. EN H. TRAGEEL BVBA | TEMPO | OUDENAARDSE ZWEMCLUB | BERND COIFFURE | HOELBEEK

Van Hansewyck P is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hansewyck P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06231414794. Het bedrijf Van Hansewyck P bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 202; 2350; Vosselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Van Hansewyck P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hansewyck P is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hansewyck P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hansewyck P, openstaande posities, locatie van Van Hansewyck P op de kaart.

Van Hansewyck P is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hansewyck P, company assigned to the tax number BE06231414794. The company Van Hansewyck P is located at the address: Antwerpsesteenweg 202; 2350; Vosselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accountants. Products created in Van Hansewyck P were not found.
The main activity of Van Hansewyck P is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hansewyck P is not available. You also can look at reviews of Van Hansewyck P, open positions, location of Van Hansewyck P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hansewyck P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hansewyck P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hansewyck P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hansewyck P, employees, financial statistics.