SYLVAIN MAES

Contactgegevens SYLVAIN MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYLVAIN MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYLVAIN MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 225; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11324506 (+32-11324506) 11324506 (+32-11324506)

Fax (fax): +32 (2) 895-40-58 +32 (2) 895-40-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYLVAIN MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYLVAIN MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYLVAIN MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYLVAIN MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYLVAIN MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYLVAIN MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYLVAIN MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYLVAIN MAES
Products information SYLVAIN MAES

BTW identificatienummer (tax): BE04801269531
Ondernemingsnummer: 4011077880
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SYLVAIN MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYLVAIN MAES
(Get full report from official database of BE for SYLVAIN MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYLVAIN MAES
Addition kinds of activities for SYLVAIN MAES

32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric
59991303. Toilet preparaten | Toilet preparations
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical

Werken bij SYLVAIN MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYLVAIN MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYLVAIN MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYLVAIN MAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van SYLVAIN MAES in sociale netwerken
Look for responds of SYLVAIN MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYLVAIN MAES. Laat een reactie achter voor SYLVAIN MAES. SYLVAIN MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYLVAIN MAES. Leave a respond for SYLVAIN MAES. SYLVAIN MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYLVAIN MAES op de google maps. Adres en contacten SYLVAIN MAES
Location of SYLVAIN MAES on the google maps. Address and contacts of SYLVAIN MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come SYLVAIN MAES SYLVAIN MAES: Guido | Rombouts | EENDRACHT | LA FRANCE DANS VOTRE VERRE | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as SYLVAIN MAES: Guido | Rombouts | EENDRACHT | LA FRANCE DANS VOTRE VERRE | ECOLE FONDAMENTALE

SYLVAIN MAES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYLVAIN MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801269531. Het bedrijf SYLVAIN MAES bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 225; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in SYLVAIN MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYLVAIN MAES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYLVAIN MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYLVAIN MAES, openstaande posities, locatie van SYLVAIN MAES op de kaart.

SYLVAIN MAES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYLVAIN MAES, company assigned to the tax number BE04801269531. The company SYLVAIN MAES is located at the address: NIEUWSTRAAT 225; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in SYLVAIN MAES were not found.
The main activity of SYLVAIN MAES is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SYLVAIN MAES is not available. You also can look at reviews of SYLVAIN MAES, open positions, location of SYLVAIN MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYLVAIN MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYLVAIN MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYLVAIN MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYLVAIN MAES, employees, financial statistics.