Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA
Private companiesMetal Mining • Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

Contactgegevens Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Victor Close 58; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 22 67 23 (+32-087 22 67 23) 087 22 67 23 (+32-087 22 67 23)

Fax (fax): +32 (50) 409-39-82 +32 (50) 409-39-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA
Products information Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05103393554
Ondernemingsnummer: 3306854248
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA
Addition kinds of activities for Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
28360200. extracten | Extracts
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles

Werken bij Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Laat een reactie achter voor Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Leave a respond for Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA. Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA
Location of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: Thea | DUCHENE A | MATHEUS EVERS | SWINNE | WILLY CHEVALIER

Other related companies as Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA: Thea | DUCHENE A | MATHEUS EVERS | SWINNE | WILLY CHEVALIER

Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05103393554. Het bedrijf Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA bevindt zich op het adres: Rue Victor Close 58; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, openstaande posities, locatie van Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA op de kaart.

Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, company assigned to the tax number BE05103393554. The company Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is located at the address: Rue Victor Close 58; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. Products created in Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA were not found.
The main activity of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, open positions, location of Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Société d'Expertise Comptable Lennerts BVBA, employees, financial statistics.