FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV

Contactgegevens FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldekaai 9 9690 Kluisbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-39-02-50 32-55-39-02-50

Fax (fax): 32-55-39-02-49 32-55-39-02-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV
Products information FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE04209930419
Ondernemingsnummer: 9324890136
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV
(Get full report from official database of BE for FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV
Addition kinds of activities for FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV

341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
26780300. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
34930101. Automobiele veren | Automobile springs
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
87410102. Financieel management voor zaken | Financial management for business

Werken bij FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

Zoek naar antwoorden van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Laat een reactie achter voor FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. Leave a respond for FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV. FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV op de google maps. Adres en contacten FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV
Location of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV on the google maps. Address and contacts of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: OPENBARE BIBLIOTHEEK | de Mee?s d'Argenteuil Hubert | DE BEER WILFRIED | Wuilquot Ga?lle | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV: OPENBARE BIBLIOTHEEK | de Mee?s d'Argenteuil Hubert | DE BEER WILFRIED | Wuilquot Ga?lle | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04209930419. Het bedrijf FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV bevindt zich op het adres: Scheldekaai 9 9690 Kluisbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, openstaande posities, locatie van FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV op de kaart.

FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, company assigned to the tax number BE04209930419. The company FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is located at the address: Scheldekaai 9 9690 Kluisbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV were not found.
The main activity of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV is not available. You also can look at reviews of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, open positions, location of FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELEMENTEN VOOR WONING- EN INDUSTRIEBOUW NV, employees, financial statistics.