Massa Accountants

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Massa Accountants
Private companiesFurniture and Fixtures • Massa Accountants

Contactgegevens Massa Accountants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Massa Accountants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Massa Accountants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives, België

Telefoon (phone): 019 69 94 77 (+32-019 69 94 77) 019 69 94 77 (+32-019 69 94 77)

Fax (fax): 019 69 87 01 (+32-019 69 87 01) 019 69 87 01 (+32-019 69 87 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Massa Accountants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Massa Accountants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Massa Accountants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Massa Accountants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Massa Accountants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Massa Accountants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Massa Accountants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Massa Accountants
Products information Massa Accountants

BTW identificatienummer (tax): BE06038055419
Ondernemingsnummer: 4965515136
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Massa Accountants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Massa Accountants
(Get full report from official database of BE for Massa Accountants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Massa Accountants
Addition kinds of activities for Massa Accountants

5021. Meubilair | Furniture
075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij Massa Accountants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Massa Accountants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Massa Accountants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Massa Accountants. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van Massa Accountants in sociale netwerken
Look for responds of Massa Accountants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Massa Accountants. Laat een reactie achter voor Massa Accountants. Massa Accountants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Massa Accountants. Leave a respond for Massa Accountants. Massa Accountants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Massa Accountants op de google maps. Adres en contacten Massa Accountants
Location of Massa Accountants on the google maps. Address and contacts of Massa Accountants

Andere gerelateerde bedrijven als come Massa Accountants Massa Accountants: CAD Galerie d'Art SC | KARCHER/ROOSENS | Grooten Slock (Den) | HUA-XIA | HUIZE CHRISTIAENS

Other related companies as Massa Accountants: CAD Galerie d'Art SC | KARCHER/ROOSENS | Grooten Slock (Den) | HUA-XIA | HUIZE CHRISTIAENS

Massa Accountants is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Massa Accountants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06038055419. Het bedrijf Massa Accountants bevindt zich op het adres: Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Massa Accountants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Massa Accountants is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Massa Accountants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Massa Accountants, openstaande posities, locatie van Massa Accountants op de kaart.

Massa Accountants is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Massa Accountants, company assigned to the tax number BE06038055419. The company Massa Accountants is located at the address: Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Massa Accountants were not found.
The main activity of Massa Accountants is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Massa Accountants is not available. You also can look at reviews of Massa Accountants, open positions, location of Massa Accountants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Massa Accountants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Massa Accountants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Massa Accountants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Massa Accountants, employees, financial statistics.