HUIZE CHRISTIAENS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HUIZE CHRISTIAENS
Private companiesFurniture and Fixtures • HUIZE CHRISTIAENS

Contactgegevens HUIZE CHRISTIAENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIZE CHRISTIAENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIZE CHRISTIAENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJFSTRATEN 59; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37763733 (+32-37763733) 37763733 (+32-37763733)

Fax (fax): +32 (71) 789-32-16 +32 (71) 789-32-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIZE CHRISTIAENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIZE CHRISTIAENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIZE CHRISTIAENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIZE CHRISTIAENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIZE CHRISTIAENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIZE CHRISTIAENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIZE CHRISTIAENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIZE CHRISTIAENS
Products information HUIZE CHRISTIAENS

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIZE CHRISTIAENS
(Get full report from official database of BE for HUIZE CHRISTIAENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIZE CHRISTIAENS
Addition kinds of activities for HUIZE CHRISTIAENS

0131. Katoen | Cotton
225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion

Werken bij HUIZE CHRISTIAENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIZE CHRISTIAENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIZE CHRISTIAENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIZE CHRISTIAENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van HUIZE CHRISTIAENS in sociale netwerken
Look for responds of HUIZE CHRISTIAENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIZE CHRISTIAENS. Laat een reactie achter voor HUIZE CHRISTIAENS. HUIZE CHRISTIAENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIZE CHRISTIAENS. Leave a respond for HUIZE CHRISTIAENS. HUIZE CHRISTIAENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIZE CHRISTIAENS op de google maps. Adres en contacten HUIZE CHRISTIAENS
Location of HUIZE CHRISTIAENS on the google maps. Address and contacts of HUIZE CHRISTIAENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIZE CHRISTIAENS HUIZE CHRISTIAENS: Sprimont Deux Roues | Boutique des Animaux (La) | Kerkhofs L | KASTEEL VERLOREN BOS | PIRON SA

Other related companies as HUIZE CHRISTIAENS: Sprimont Deux Roues | Boutique des Animaux (La) | Kerkhofs L | KASTEEL VERLOREN BOS | PIRON SA

HUIZE CHRISTIAENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIZE CHRISTIAENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf HUIZE CHRISTIAENS bevindt zich op het adres: VIJFSTRATEN 59; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van HUIZE CHRISTIAENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIZE CHRISTIAENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIZE CHRISTIAENS, openstaande posities, locatie van HUIZE CHRISTIAENS op de kaart.

HUIZE CHRISTIAENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIZE CHRISTIAENS, company assigned to the tax number BE05266815185. The company HUIZE CHRISTIAENS is located at the address: VIJFSTRATEN 59; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of HUIZE CHRISTIAENS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIZE CHRISTIAENS is not available. You also can look at reviews of HUIZE CHRISTIAENS, open positions, location of HUIZE CHRISTIAENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIZE CHRISTIAENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIZE CHRISTIAENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIZE CHRISTIAENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIZE CHRISTIAENS, employees, financial statistics.