MARIA DEMUYNCK

Contactgegevens MARIA DEMUYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA DEMUYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA DEMUYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJKSTRAAT 19; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55313223 (+32-55313223) 55313223 (+32-55313223)

Fax (fax): +32 (12) 783-15-89 +32 (12) 783-15-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA DEMUYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA DEMUYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA DEMUYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA DEMUYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA DEMUYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA DEMUYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA DEMUYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA DEMUYNCK
Products information MARIA DEMUYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE06096557617
Ondernemingsnummer: 2366424560
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MARIA DEMUYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA DEMUYNCK
(Get full report from official database of BE for MARIA DEMUYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA DEMUYNCK
Addition kinds of activities for MARIA DEMUYNCK

326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
327501. Gipsplaat | Gypsum board
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal

Werken bij MARIA DEMUYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA DEMUYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA DEMUYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA DEMUYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van MARIA DEMUYNCK in sociale netwerken
Look for responds of MARIA DEMUYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA DEMUYNCK. Laat een reactie achter voor MARIA DEMUYNCK. MARIA DEMUYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA DEMUYNCK. Leave a respond for MARIA DEMUYNCK. MARIA DEMUYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA DEMUYNCK op de google maps. Adres en contacten MARIA DEMUYNCK
Location of MARIA DEMUYNCK on the google maps. Address and contacts of MARIA DEMUYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA DEMUYNCK MARIA DEMUYNCK: THULIER | P. DENIS | Moerman E | OLIVIER MUSCH | Publifox

Other related companies as MARIA DEMUYNCK: THULIER | P. DENIS | Moerman E | OLIVIER MUSCH | Publifox

MARIA DEMUYNCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA DEMUYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06096557617. Het bedrijf MARIA DEMUYNCK bevindt zich op het adres: DIJKSTRAAT 19; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in MARIA DEMUYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA DEMUYNCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA DEMUYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA DEMUYNCK, openstaande posities, locatie van MARIA DEMUYNCK op de kaart.

MARIA DEMUYNCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA DEMUYNCK, company assigned to the tax number BE06096557617. The company MARIA DEMUYNCK is located at the address: DIJKSTRAAT 19; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in MARIA DEMUYNCK were not found.
The main activity of MARIA DEMUYNCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA DEMUYNCK is not available. You also can look at reviews of MARIA DEMUYNCK, open positions, location of MARIA DEMUYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA DEMUYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA DEMUYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA DEMUYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA DEMUYNCK, employees, financial statistics.