Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

Particuliere bedrijvenUitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën • Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA
Private companiesExecutive, Legislative & General Government, Except Finance • Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

Contactgegevens Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dudzelestraat 32; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle), België

Telefoon (phone): 050 62 75 26 (+32-050 62 75 26) 050 62 75 26 (+32-050 62 75 26)

Fax (fax): +32 (63) 169-79-92 +32 (63) 169-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA
Products information Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06881256103
Ondernemingsnummer: 3081909179
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA
(Get full report from official database of BE for Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA
Addition kinds of activities for Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

864104. Sociale verenigingen | Social associations
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Laat een reactie achter voor Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Leave a respond for Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA. Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA op de google maps. Adres en contacten Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA
Location of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA on the google maps. Address and contacts of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: EUROPEAN CIRCUIT CENTERS BVBA | BURMAH | Willems Marleen | EURO-AGRI | COSCURA

Other related companies as Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA: EUROPEAN CIRCUIT CENTERS BVBA | BURMAH | Willems Marleen | EURO-AGRI | COSCURA

Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881256103. Het bedrijf Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA bevindt zich op het adres: Dudzelestraat 32; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, openstaande posities, locatie van Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA op de kaart.

Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, company assigned to the tax number BE06881256103. The company Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is located at the address: Dudzelestraat 32; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. Products created in Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA were not found.
The main activity of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA is not available. You also can look at reviews of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, open positions, location of Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Management,Tax en Audit Accountants burg venn ov BVBA, employees, financial statistics.