Knippenberg M

Contactgegevens Knippenberg M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knippenberg M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knippenberg M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lakenmakersstraat 116; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 55 64 33 (+32-015 55 64 33) 015 55 64 33 (+32-015 55 64 33)

Fax (fax): +32 (81) 905-68-17 +32 (81) 905-68-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knippenberg M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knippenberg M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knippenberg M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knippenberg M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knippenberg M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knippenberg M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knippenberg M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knippenberg M
Products information Knippenberg M

BTW identificatienummer (tax): BE04628509521
Ondernemingsnummer: 6320129394
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knippenberg M
(Get full report from official database of BE for Knippenberg M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knippenberg M
Addition kinds of activities for Knippenberg M

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper

Werken bij Knippenberg M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knippenberg M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knippenberg M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knippenberg M. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Knippenberg M in sociale netwerken
Look for responds of Knippenberg M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knippenberg M. Laat een reactie achter voor Knippenberg M. Knippenberg M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knippenberg M. Leave a respond for Knippenberg M. Knippenberg M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knippenberg M op de google maps. Adres en contacten Knippenberg M
Location of Knippenberg M on the google maps. Address and contacts of Knippenberg M

Andere gerelateerde bedrijven als come Knippenberg M Knippenberg M: FLNILFISK-ADVANCE BVBA | Janssen M | LODEWIJK DE WEERDT | ARIES FOUNDATION | Station (Friterie de la)

Other related companies as Knippenberg M: FLNILFISK-ADVANCE BVBA | Janssen M | LODEWIJK DE WEERDT | ARIES FOUNDATION | Station (Friterie de la)

Knippenberg M is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knippenberg M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628509521. Het bedrijf Knippenberg M bevindt zich op het adres: Lakenmakersstraat 116; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Knippenberg M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knippenberg M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knippenberg M, openstaande posities, locatie van Knippenberg M op de kaart.

Knippenberg M is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knippenberg M, company assigned to the tax number BE04628509521. The company Knippenberg M is located at the address: Lakenmakersstraat 116; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Knippenberg M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Knippenberg M is not available. You also can look at reviews of Knippenberg M, open positions, location of Knippenberg M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knippenberg M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knippenberg M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knippenberg M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knippenberg M, employees, financial statistics.