JOZEF VAN GERVEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JOZEF VAN GERVEN
Private companiesAgricultural Services • JOZEF VAN GERVEN

Contactgegevens JOZEF VAN GERVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN GERVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN GERVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERWOLFSTRAAT 11; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11640438 (+32-11640438) 11640438 (+32-11640438)

Fax (fax): +32 (51) 861-53-40 +32 (51) 861-53-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN GERVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN GERVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN GERVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN GERVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN GERVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN GERVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN GERVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN GERVEN
Products information JOZEF VAN GERVEN

BTW identificatienummer (tax): BE02318359375
Ondernemingsnummer: 6362152099
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JOZEF VAN GERVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN GERVEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN GERVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN GERVEN
Addition kinds of activities for JOZEF VAN GERVEN

20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used
82110209. Private special education school | Private special education school

Werken bij JOZEF VAN GERVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN GERVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN GERVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN GERVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN GERVEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN GERVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN GERVEN. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN GERVEN. JOZEF VAN GERVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN GERVEN. Leave a respond for JOZEF VAN GERVEN. JOZEF VAN GERVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN GERVEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN GERVEN
Location of JOZEF VAN GERVEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN GERVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN GERVEN JOZEF VAN GERVEN: De Bock R | INTERBIKE | RENE STORMS | GEES EN PARTNERS | JOSEPH CARLENS

Other related companies as JOZEF VAN GERVEN: De Bock R | INTERBIKE | RENE STORMS | GEES EN PARTNERS | JOSEPH CARLENS

JOZEF VAN GERVEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN GERVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02318359375. Het bedrijf JOZEF VAN GERVEN bevindt zich op het adres: WEERWOLFSTRAAT 11; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JOZEF VAN GERVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN GERVEN is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN GERVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN GERVEN, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN GERVEN op de kaart.

JOZEF VAN GERVEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN GERVEN, company assigned to the tax number BE02318359375. The company JOZEF VAN GERVEN is located at the address: WEERWOLFSTRAAT 11; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JOZEF VAN GERVEN were not found.
The main activity of JOZEF VAN GERVEN is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN GERVEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN GERVEN, open positions, location of JOZEF VAN GERVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN GERVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN GERVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN GERVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN GERVEN, employees, financial statistics.