JOHAN VERMARIEN

Contactgegevens JOHAN VERMARIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VERMARIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VERMARIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENKELSTRAAT 17; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15313677 (+32-15313677) 15313677 (+32-15313677)

Fax (fax): +32 (71) 938-99-12 +32 (71) 938-99-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VERMARIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VERMARIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VERMARIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VERMARIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VERMARIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VERMARIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VERMARIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VERMARIEN
Products information JOHAN VERMARIEN

BTW identificatienummer (tax): BE05043792724
Ondernemingsnummer: 2701232910
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JOHAN VERMARIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VERMARIEN
(Get full report from official database of BE for JOHAN VERMARIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VERMARIEN
Addition kinds of activities for JOHAN VERMARIEN

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits

Werken bij JOHAN VERMARIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VERMARIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VERMARIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VERMARIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van JOHAN VERMARIEN in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VERMARIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VERMARIEN. Laat een reactie achter voor JOHAN VERMARIEN. JOHAN VERMARIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VERMARIEN. Leave a respond for JOHAN VERMARIEN. JOHAN VERMARIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VERMARIEN op de google maps. Adres en contacten JOHAN VERMARIEN
Location of JOHAN VERMARIEN on the google maps. Address and contacts of JOHAN VERMARIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VERMARIEN JOHAN VERMARIEN: OBGF SPRL | ACV DIENSTENCENTRUM | JEAN-MARIE PONSART | ENTRECHAT | DANIEL BAUWENS

Other related companies as JOHAN VERMARIEN: OBGF SPRL | ACV DIENSTENCENTRUM | JEAN-MARIE PONSART | ENTRECHAT | DANIEL BAUWENS

JOHAN VERMARIEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VERMARIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05043792724. Het bedrijf JOHAN VERMARIEN bevindt zich op het adres: ENKELSTRAAT 17; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JOHAN VERMARIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN VERMARIEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VERMARIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VERMARIEN, openstaande posities, locatie van JOHAN VERMARIEN op de kaart.

JOHAN VERMARIEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VERMARIEN, company assigned to the tax number BE05043792724. The company JOHAN VERMARIEN is located at the address: ENKELSTRAAT 17; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JOHAN VERMARIEN were not found.
The main activity of JOHAN VERMARIEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VERMARIEN is not available. You also can look at reviews of JOHAN VERMARIEN, open positions, location of JOHAN VERMARIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VERMARIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VERMARIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VERMARIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VERMARIEN, employees, financial statistics.