JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

Contactgegevens JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALKOVENVELD 21; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24523728 (+32-24523728) 24523728 (+32-24523728)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER
Products information JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
51999925. wormen | Worms

Werken bij JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. Leave a respond for JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER. JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER
Location of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: CORNELIS WIM | Comin S | B.C. TREVPUNT | JEANNINE BOY | VEEN UITGEVERS GROEP BELGIE NV

Other related companies as JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER: CORNELIS WIM | Comin S | B.C. TREVPUNT | JEANNINE BOY | VEEN UITGEVERS GROEP BELGIE NV

JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER bevindt zich op het adres: KALKOVENVELD 21; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER op de kaart.

JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, company assigned to the tax number BE01018127441. The company JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is located at the address: KALKOVENVELD 21; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, open positions, location of JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE DE BAERDEMAEKER, employees, financial statistics.