JEAN THEUNISSEN

Contactgegevens JEAN THEUNISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN THEUNISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN THEUNISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HERSTAL 41; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42784954 (+32-42784954) 42784954 (+32-42784954)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN THEUNISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN THEUNISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN THEUNISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN THEUNISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN THEUNISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN THEUNISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN THEUNISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN THEUNISSEN
Products information JEAN THEUNISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEAN THEUNISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN THEUNISSEN
(Get full report from official database of BE for JEAN THEUNISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN THEUNISSEN
Addition kinds of activities for JEAN THEUNISSEN

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
809200. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
01619906. Squash boerderij | Squash farm
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
59991600. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations

Werken bij JEAN THEUNISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN THEUNISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN THEUNISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN THEUNISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van JEAN THEUNISSEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN THEUNISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN THEUNISSEN. Laat een reactie achter voor JEAN THEUNISSEN. JEAN THEUNISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN THEUNISSEN. Leave a respond for JEAN THEUNISSEN. JEAN THEUNISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN THEUNISSEN op de google maps. Adres en contacten JEAN THEUNISSEN
Location of JEAN THEUNISSEN on the google maps. Address and contacts of JEAN THEUNISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN THEUNISSEN JEAN THEUNISSEN: HUIS CARTOON & CO | COIFFURE DANIEL | R EN D | H?TEL BEAU SITE | TICKET BBL TRAVEL

Other related companies as JEAN THEUNISSEN: HUIS CARTOON & CO | COIFFURE DANIEL | R EN D | H?TEL BEAU SITE | TICKET BBL TRAVEL

JEAN THEUNISSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN THEUNISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf JEAN THEUNISSEN bevindt zich op het adres: RUE DE HERSTAL 41; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JEAN THEUNISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN THEUNISSEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN THEUNISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN THEUNISSEN, openstaande posities, locatie van JEAN THEUNISSEN op de kaart.

JEAN THEUNISSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN THEUNISSEN, company assigned to the tax number BE07175140380. The company JEAN THEUNISSEN is located at the address: RUE DE HERSTAL 41; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JEAN THEUNISSEN were not found.
The main activity of JEAN THEUNISSEN is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN THEUNISSEN is not available. You also can look at reviews of JEAN THEUNISSEN, open positions, location of JEAN THEUNISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN THEUNISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN THEUNISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN THEUNISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN THEUNISSEN, employees, financial statistics.