HVR ACCOUNTANTS

Particuliere bedrijvenBosbouw • HVR ACCOUNTANTS
Private companiesForestry • HVR ACCOUNTANTS

Contactgegevens HVR ACCOUNTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HVR ACCOUNTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HVR ACCOUNTANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 131-135; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 443 75 50 (+32-03 443 75 50) 03 443 75 50 (+32-03 443 75 50)

Fax (fax): 03 443 75 51 (+32-03 443 75 51) 03 443 75 51 (+32-03 443 75 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HVR ACCOUNTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HVR ACCOUNTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HVR ACCOUNTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HVR ACCOUNTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HVR ACCOUNTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HVR ACCOUNTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HVR ACCOUNTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HVR ACCOUNTANTS
Products information HVR ACCOUNTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE05382446289
Ondernemingsnummer: 7303680419
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Law consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HVR ACCOUNTANTS
(Get full report from official database of BE for HVR ACCOUNTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HVR ACCOUNTANTS
Addition kinds of activities for HVR ACCOUNTANTS

018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20630201. Vloeibare suiker, van suikerbietjes | Liquid sugar, from sugar beets
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers

Werken bij HVR ACCOUNTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HVR ACCOUNTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HVR ACCOUNTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HVR ACCOUNTANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van HVR ACCOUNTANTS in sociale netwerken
Look for responds of HVR ACCOUNTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HVR ACCOUNTANTS. Laat een reactie achter voor HVR ACCOUNTANTS. HVR ACCOUNTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HVR ACCOUNTANTS. Leave a respond for HVR ACCOUNTANTS. HVR ACCOUNTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HVR ACCOUNTANTS op de google maps. Adres en contacten HVR ACCOUNTANTS
Location of HVR ACCOUNTANTS on the google maps. Address and contacts of HVR ACCOUNTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come HVR ACCOUNTANTS HVR ACCOUNTANTS: VDAB | DE NOYETTE ETIENNE | MARIA PUTZEYS | BOND GROTE & JONGE GEZINNEN | HUIS GADO GADO

Other related companies as HVR ACCOUNTANTS: VDAB | DE NOYETTE ETIENNE | MARIA PUTZEYS | BOND GROTE & JONGE GEZINNEN | HUIS GADO GADO

HVR ACCOUNTANTS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HVR ACCOUNTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382446289. Het bedrijf HVR ACCOUNTANTS bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 131-135; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Law consultants.
De hoofdactiviteit van HVR ACCOUNTANTS is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HVR ACCOUNTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HVR ACCOUNTANTS, openstaande posities, locatie van HVR ACCOUNTANTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HVR ACCOUNTANTS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HVR ACCOUNTANTS, company assigned to the tax number BE05382446289. The company HVR ACCOUNTANTS is located at the address: Mechelsesteenweg 131-135; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. List of products are Law consultants.
The main activity of HVR ACCOUNTANTS is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HVR ACCOUNTANTS is not available. You also can look at reviews of HVR ACCOUNTANTS, open positions, location of HVR ACCOUNTANTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HVR ACCOUNTANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HVR ACCOUNTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HVR ACCOUNTANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HVR ACCOUNTANTS, employees, financial statistics.