Himpe Accountantskantoor BVBA

Contactgegevens Himpe Accountantskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Himpe Accountantskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Himpe Accountantskantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tulpenlaan 167-169; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 71 22 01 (+32-056 71 22 01) 056 71 22 01 (+32-056 71 22 01)

Fax (fax): 056 72 83 66 (+32-056 72 83 66) 056 72 83 66 (+32-056 72 83 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Himpe Accountantskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Himpe Accountantskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Himpe Accountantskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Himpe Accountantskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Himpe Accountantskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Himpe Accountantskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Himpe Accountantskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Himpe Accountantskantoor BVBA
Products information Himpe Accountantskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04258544921
Ondernemingsnummer: 4883392333
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Himpe Accountantskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Himpe Accountantskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Himpe Accountantskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Himpe Accountantskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Himpe Accountantskantoor BVBA

396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij Himpe Accountantskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Himpe Accountantskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Himpe Accountantskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Himpe Accountantskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

Zoek naar antwoorden van Himpe Accountantskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Himpe Accountantskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Himpe Accountantskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Himpe Accountantskantoor BVBA. Himpe Accountantskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Himpe Accountantskantoor BVBA. Leave a respond for Himpe Accountantskantoor BVBA. Himpe Accountantskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Himpe Accountantskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Himpe Accountantskantoor BVBA
Location of Himpe Accountantskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Himpe Accountantskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Himpe Accountantskantoor BVBA Himpe Accountantskantoor BVBA: O.C.M.W. | ACQUELINE | B.E.C. NV | MARCA MESSANCY | UCL

Other related companies as Himpe Accountantskantoor BVBA: O.C.M.W. | ACQUELINE | B.E.C. NV | MARCA MESSANCY | UCL

Himpe Accountantskantoor BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Himpe Accountantskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04258544921. Het bedrijf Himpe Accountantskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Tulpenlaan 167-169; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Himpe Accountantskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Himpe Accountantskantoor BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Himpe Accountantskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Himpe Accountantskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Himpe Accountantskantoor BVBA op de kaart.

Himpe Accountantskantoor BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Himpe Accountantskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE04258544921. The company Himpe Accountantskantoor BVBA is located at the address: Tulpenlaan 167-169; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. Products created in Himpe Accountantskantoor BVBA were not found.
The main activity of Himpe Accountantskantoor BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Himpe Accountantskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Himpe Accountantskantoor BVBA, open positions, location of Himpe Accountantskantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Himpe Accountantskantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Himpe Accountantskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Himpe Accountantskantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Himpe Accountantskantoor BVBA, employees, financial statistics.