FRANCESCO DELLO SPEDALE

Contactgegevens FRANCESCO DELLO SPEDALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCESCO DELLO SPEDALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCESCO DELLO SPEDALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GISLEINSSTRAAT 18; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25112418 (+32-25112418) 25112418 (+32-25112418)

Fax (fax): +32 (59) 124-53-19 +32 (59) 124-53-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCESCO DELLO SPEDALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCESCO DELLO SPEDALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCESCO DELLO SPEDALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCESCO DELLO SPEDALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCESCO DELLO SPEDALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCESCO DELLO SPEDALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCESCO DELLO SPEDALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCESCO DELLO SPEDALE
Products information FRANCESCO DELLO SPEDALE

BTW identificatienummer (tax): BE08554199218
Ondernemingsnummer: 7306976318
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FRANCESCO DELLO SPEDALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCESCO DELLO SPEDALE
(Get full report from official database of BE for FRANCESCO DELLO SPEDALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCESCO DELLO SPEDALE
Addition kinds of activities for FRANCESCO DELLO SPEDALE

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
50920210. Computerspellen | Video games
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij FRANCESCO DELLO SPEDALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCESCO DELLO SPEDALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCESCO DELLO SPEDALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCESCO DELLO SPEDALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van FRANCESCO DELLO SPEDALE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCESCO DELLO SPEDALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCESCO DELLO SPEDALE. Laat een reactie achter voor FRANCESCO DELLO SPEDALE. FRANCESCO DELLO SPEDALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCESCO DELLO SPEDALE. Leave a respond for FRANCESCO DELLO SPEDALE. FRANCESCO DELLO SPEDALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCESCO DELLO SPEDALE op de google maps. Adres en contacten FRANCESCO DELLO SPEDALE
Location of FRANCESCO DELLO SPEDALE on the google maps. Address and contacts of FRANCESCO DELLO SPEDALE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCESCO DELLO SPEDALE FRANCESCO DELLO SPEDALE: SAPPHIRE TECHNOLOGIES BELGIUM NV | ESPAVINO | Saga (La) | GARAGE BLAISE | Vandeponseele H

Other related companies as FRANCESCO DELLO SPEDALE: SAPPHIRE TECHNOLOGIES BELGIUM NV | ESPAVINO | Saga (La) | GARAGE BLAISE | Vandeponseele H

FRANCESCO DELLO SPEDALE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCESCO DELLO SPEDALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08554199218. Het bedrijf FRANCESCO DELLO SPEDALE bevindt zich op het adres: SINT-GISLEINSSTRAAT 18; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in FRANCESCO DELLO SPEDALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCESCO DELLO SPEDALE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCESCO DELLO SPEDALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCESCO DELLO SPEDALE, openstaande posities, locatie van FRANCESCO DELLO SPEDALE op de kaart.

FRANCESCO DELLO SPEDALE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCESCO DELLO SPEDALE, company assigned to the tax number BE08554199218. The company FRANCESCO DELLO SPEDALE is located at the address: SINT-GISLEINSSTRAAT 18; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in FRANCESCO DELLO SPEDALE were not found.
The main activity of FRANCESCO DELLO SPEDALE is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCESCO DELLO SPEDALE is not available. You also can look at reviews of FRANCESCO DELLO SPEDALE, open positions, location of FRANCESCO DELLO SPEDALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCESCO DELLO SPEDALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCESCO DELLO SPEDALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCESCO DELLO SPEDALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCESCO DELLO SPEDALE, employees, financial statistics.