Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Private companiesNational Security and International Affairs • Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Contactgegevens Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bouhémont 21; 4950; Weismes, België

Telefoon (phone): 080 67 01 50 (+32-080 67 01 50) 080 67 01 50 (+32-080 67 01 50)

Fax (fax): 080 67 01 60 (+32-080 67 01 60) 080 67 01 60 (+32-080 67 01 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Thissen & Partners SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Thissen & Partners SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Products information Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE04014923095
Ondernemingsnummer: 2988525390
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Addition kinds of activities for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture
79991411. Verhuur van surfapparatuur | Surfing equipment rental

Werken bij Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Fiduciaire Thissen & Partners SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Leave a respond for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Thissen & Partners SCRL op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Location of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Thissen & Partners SCRL Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: EXPO | LAMBRECHT | PLUMIER THIERRY | MICH FANNES | EUREMA

Other related companies as Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: EXPO | LAMBRECHT | PLUMIER THIERRY | MICH FANNES | EUREMA

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04014923095. Het bedrijf Fiduciaire Thissen & Partners SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Bouhémont 21; 4950; Weismes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL op de kaart.

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, company assigned to the tax number BE04014923095. The company Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is located at the address: Rue de Bouhémont 21; 4950; Weismes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, open positions, location of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, employees, financial statistics.