Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL
Private companiesMetal Mining • Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

Contactgegevens Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Jardin-Botanique 46; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 31 70 (+32-04 223 31 70) 04 223 31 70 (+32-04 223 31 70)

Fax (fax): 04 223 22 90 (+32-04 223 22 90) 04 223 22 90 (+32-04 223 22 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL
Products information Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01566345214
Ondernemingsnummer: 4236846923
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL
Addition kinds of activities for Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

2043. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
14299903. Dolomitisch marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomitic marble, crushed and broken-quarrying
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
96310401. Regeling, administratie van nutsbedrijven, federale overheid | Regulation, administration of utilities, federal government

Werken bij Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Leave a respond for Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL. Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL
Location of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: COIFFURE ACEDO DIFFUSION | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | INFOVISION | FA. DESVAUX | FRITERIE DU G?NIE

Other related companies as Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL: COIFFURE ACEDO DIFFUSION | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | INFOVISION | FA. DESVAUX | FRITERIE DU G?NIE

Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01566345214. Het bedrijf Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Jardin-Botanique 46; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL op de kaart.

Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, company assigned to the tax number BE01566345214. The company Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is located at the address: Rue du Jardin-Botanique 46; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL were not found.
The main activity of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, open positions, location of Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Heynen P-Y & Ass SPRL, employees, financial statistics.