EMIEL BOUSSY

Contactgegevens EMIEL BOUSSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIEL BOUSSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIEL BOUSSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENDREEF 8; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50604515 (+32-50604515) 50604515 (+32-50604515)

Fax (fax): +32 (53) 273-83-60 +32 (53) 273-83-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIEL BOUSSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIEL BOUSSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIEL BOUSSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIEL BOUSSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIEL BOUSSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIEL BOUSSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIEL BOUSSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIEL BOUSSY
Products information EMIEL BOUSSY

BTW identificatienummer (tax): BE07902435302
Ondernemingsnummer: 7361633300
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EMIEL BOUSSY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIEL BOUSSY
(Get full report from official database of BE for EMIEL BOUSSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIEL BOUSSY
Addition kinds of activities for EMIEL BOUSSY

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
20919901. Kaviaar, bewaard gebleven | Caviar, preserved
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij EMIEL BOUSSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIEL BOUSSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIEL BOUSSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIEL BOUSSY. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

Zoek naar antwoorden van EMIEL BOUSSY in sociale netwerken
Look for responds of EMIEL BOUSSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIEL BOUSSY. Laat een reactie achter voor EMIEL BOUSSY. EMIEL BOUSSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIEL BOUSSY. Leave a respond for EMIEL BOUSSY. EMIEL BOUSSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIEL BOUSSY op de google maps. Adres en contacten EMIEL BOUSSY
Location of EMIEL BOUSSY on the google maps. Address and contacts of EMIEL BOUSSY

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIEL BOUSSY EMIEL BOUSSY: SLEEPY BRUGGE | Vandendriessche-Stevens | GARAGE LINCHAMPS | INTERSPORTS FRAPPART-MONS | MYRIAM KANTERS

Other related companies as EMIEL BOUSSY: SLEEPY BRUGGE | Vandendriessche-Stevens | GARAGE LINCHAMPS | INTERSPORTS FRAPPART-MONS | MYRIAM KANTERS

EMIEL BOUSSY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIEL BOUSSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07902435302. Het bedrijf EMIEL BOUSSY bevindt zich op het adres: BEUKENDREEF 8; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in EMIEL BOUSSY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIEL BOUSSY is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIEL BOUSSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIEL BOUSSY, openstaande posities, locatie van EMIEL BOUSSY op de kaart.

EMIEL BOUSSY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIEL BOUSSY, company assigned to the tax number BE07902435302. The company EMIEL BOUSSY is located at the address: BEUKENDREEF 8; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in EMIEL BOUSSY were not found.
The main activity of EMIEL BOUSSY is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIEL BOUSSY is not available. You also can look at reviews of EMIEL BOUSSY, open positions, location of EMIEL BOUSSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIEL BOUSSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIEL BOUSSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIEL BOUSSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIEL BOUSSY, employees, financial statistics.