Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E
Private companiesMetal Mining • Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

Contactgegevens Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 11; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 29 92 (+32-071 71 29 92) 071 71 29 92 (+32-071 71 29 92)

Fax (fax): 071 71 38 55 (+32-071 71 38 55) 071 71 38 55 (+32-071 71 38 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E
Products information Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

BTW identificatienummer (tax): BE04801544189
Ondernemingsnummer: 2562255859
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Fiduciairies; Law consultants; Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E
(Get full report from official database of BE for Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E
Addition kinds of activities for Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
51990302. Cats | Cats
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E in sociale netwerken
Look for responds of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Laat een reactie achter voor Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Leave a respond for Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E. Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E op de google maps. Adres en contacten Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E
Location of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E on the google maps. Address and contacts of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: AMICALE CYCLO-TOURISTE - BONCELLES | CENTRAL JARDIN D'ARQUENNES SPR SPRL | ALAERS D | MICHEL DESMET | xtreme vzw

Other related companies as Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E: AMICALE CYCLO-TOURISTE - BONCELLES | CENTRAL JARDIN D'ARQUENNES SPR SPRL | ALAERS D | MICHEL DESMET | xtreme vzw

Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801544189. Het bedrijf Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 11; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 314,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Law consultants; Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, openstaande posities, locatie van Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E op de kaart.

Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, company assigned to the tax number BE04801544189. The company Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is located at the address: Chaussée de Charleroi 11; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 314,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. List of products are Fiduciairies; Law consultants; Tax-Consultants.
The main activity of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E is not available. You also can look at reviews of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, open positions, location of Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Nobile Bernard & Co Consultant P M E, employees, financial statistics.