FLD & M DEPOT NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLD & M DEPOT NV
Private companiesCommunications • FLD & M DEPOT NV

Contactgegevens FLD & M DEPOT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLD & M DEPOT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLD & M DEPOT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 23 2630 Aartselaar - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-88-42-00 32-38-88-42-00

Fax (fax): 32-38-44-84-85 32-38-44-84-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLD & M DEPOT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLD & M DEPOT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLD & M DEPOT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLD & M DEPOT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLD & M DEPOT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLD & M DEPOT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLD & M DEPOT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLD & M DEPOT NV
Products information FLD & M DEPOT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05875457763
Ondernemingsnummer: 7668151855
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLD & M DEPOT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pots and pans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLD & M DEPOT NV
(Get full report from official database of BE for FLD & M DEPOT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLD & M DEPOT NV
Addition kinds of activities for FLD & M DEPOT NV

349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
60990100. Controleer clearing services | Check clearing services
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop

Werken bij FLD & M DEPOT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLD & M DEPOT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLD & M DEPOT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLD & M DEPOT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

Zoek naar antwoorden van FLD & M DEPOT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLD & M DEPOT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLD & M DEPOT NV. Laat een reactie achter voor FLD & M DEPOT NV. FLD & M DEPOT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLD & M DEPOT NV. Leave a respond for FLD & M DEPOT NV. FLD & M DEPOT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLD & M DEPOT NV op de google maps. Adres en contacten FLD & M DEPOT NV
Location of FLD & M DEPOT NV on the google maps. Address and contacts of FLD & M DEPOT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLD & M DEPOT NV FLD & M DEPOT NV: COIFFURE CHANTAL | Résidence Lasnoise | HUIS SPOOREN | PIERRE DEPAUW | de gregoriis patrick

Other related companies as FLD & M DEPOT NV: COIFFURE CHANTAL | Résidence Lasnoise | HUIS SPOOREN | PIERRE DEPAUW | de gregoriis patrick

FLD & M DEPOT NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLD & M DEPOT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05875457763. Het bedrijf FLD & M DEPOT NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 23 2630 Aartselaar - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pots and pans. Producten gemaakt in FLD & M DEPOT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLD & M DEPOT NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLD & M DEPOT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLD & M DEPOT NV, openstaande posities, locatie van FLD & M DEPOT NV op de kaart.

FLD & M DEPOT NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLD & M DEPOT NV, company assigned to the tax number BE05875457763. The company FLD & M DEPOT NV is located at the address: Industrieweg 23 2630 Aartselaar - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pots and pans. Products created in FLD & M DEPOT NV were not found.
The main activity of FLD & M DEPOT NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLD & M DEPOT NV is not available. You also can look at reviews of FLD & M DEPOT NV, open positions, location of FLD & M DEPOT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLD & M DEPOT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLD & M DEPOT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLD & M DEPOT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLD & M DEPOT NV, employees, financial statistics.