De Wilder & Partners

Contactgegevens De Wilder & Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wilder & Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wilder & Partners

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mérode 134; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 82 12 (+32-02 534 82 12) 02 534 82 12 (+32-02 534 82 12)

Fax (fax): 02 534 82 12 (+32-02 534 82 12) 02 534 82 12 (+32-02 534 82 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wilder & Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wilder & Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wilder & Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wilder & Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wilder & Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wilder & Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wilder & Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wilder & Partners
Products information De Wilder & Partners

BTW identificatienummer (tax): BE06982055664
Ondernemingsnummer: 2364227294
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Wilder & Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wilder & Partners
(Get full report from official database of BE for De Wilder & Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wilder & Partners
Addition kinds of activities for De Wilder & Partners

239602. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
616299. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
01799907. Olijfgaard | Olive grove
20529903. Communie wafels | Communion wafers
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
54619907. Pies | Pies

Werken bij De Wilder & Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wilder & Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wilder & Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wilder & Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van De Wilder & Partners in sociale netwerken
Look for responds of De Wilder & Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wilder & Partners. Laat een reactie achter voor De Wilder & Partners. De Wilder & Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wilder & Partners. Leave a respond for De Wilder & Partners. De Wilder & Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wilder & Partners op de google maps. Adres en contacten De Wilder & Partners
Location of De Wilder & Partners on the google maps. Address and contacts of De Wilder & Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wilder & Partners De Wilder & Partners: BOUWAFWERKING GILLIS | KOEN BRAEKMAN | M G Coiffure | Bombardier Transport N.V. (afd. Ind. Voert.) | FERME DE GOREUX

Other related companies as De Wilder & Partners: BOUWAFWERKING GILLIS | KOEN BRAEKMAN | M G Coiffure | Bombardier Transport N.V. (afd. Ind. Voert.) | FERME DE GOREUX

De Wilder & Partners is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wilder & Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982055664. Het bedrijf De Wilder & Partners bevindt zich op het adres: Rue de Mérode 134; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in De Wilder & Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Wilder & Partners is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wilder & Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wilder & Partners, openstaande posities, locatie van De Wilder & Partners op de kaart.

De Wilder & Partners is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wilder & Partners, company assigned to the tax number BE06982055664. The company De Wilder & Partners is located at the address: Rue de Mérode 134; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in De Wilder & Partners were not found.
The main activity of De Wilder & Partners is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wilder & Partners is not available. You also can look at reviews of De Wilder & Partners, open positions, location of De Wilder & Partners on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wilder & Partners, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wilder & Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wilder & Partners, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wilder & Partners, employees, financial statistics.