De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

Contactgegevens De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gouden Leeuwstraat 44; 9111; Sint-Niklaas (Belsele), België

Telefoon (phone): 03 722 93 30 (+32-03 722 93 30) 03 722 93 30 (+32-03 722 93 30)

Fax (fax): 03 772 12 66 (+32-03 772 12 66) 03 772 12 66 (+32-03 772 12 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA
Products information De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08872528076
Ondernemingsnummer: 2122253417
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA
(Get full report from official database of BE for De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA
Addition kinds of activities for De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
327500. Gipsproducten | Gypsum products
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
50649907. Percolators | Percolators
51370602. Jurken | Dresses
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies

Werken bij De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

Zoek naar antwoorden van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Laat een reactie achter voor De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. Leave a respond for De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA. De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA op de google maps. Adres en contacten De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA
Location of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA on the google maps. Address and contacts of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: Tennisclub Avelgem | De Beukelaer | ANDRE FERMIER | LUC CORDEEL | CARLOS VANDEPOPULIERE

Other related companies as De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA: Tennisclub Avelgem | De Beukelaer | ANDRE FERMIER | LUC CORDEEL | CARLOS VANDEPOPULIERE

De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08872528076. Het bedrijf De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA bevindt zich op het adres: Gouden Leeuwstraat 44; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, openstaande posities, locatie van De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA op de kaart.

De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, company assigned to the tax number BE08872528076. The company De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is located at the address: Gouden Leeuwstraat 44; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA is not available. You also can look at reviews of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, open positions, location of De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maagd-Bulteel Fiduciaire BVBA, employees, financial statistics.