De Keyser G

Contactgegevens De Keyser G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keyser G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keyser G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martelaarslaan 296; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 23 51 (+32-09 233 23 51) 09 233 23 51 (+32-09 233 23 51)

Fax (fax): 09 233 26 85 (+32-09 233 26 85) 09 233 26 85 (+32-09 233 26 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keyser G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keyser G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keyser G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keyser G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keyser G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keyser G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keyser G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keyser G
Products information De Keyser G

BTW identificatienummer (tax): BE01006591796
Ondernemingsnummer: 4936126708
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keyser G
(Get full report from official database of BE for De Keyser G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keyser G
Addition kinds of activities for De Keyser G

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij De Keyser G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keyser G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keyser G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keyser G. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van De Keyser G in sociale netwerken
Look for responds of De Keyser G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keyser G. Laat een reactie achter voor De Keyser G. De Keyser G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keyser G. Leave a respond for De Keyser G. De Keyser G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keyser G op de google maps. Adres en contacten De Keyser G
Location of De Keyser G on the google maps. Address and contacts of De Keyser G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keyser G De Keyser G: Noppe A | OBEN BUILDING MACHINES | W. STEKKE/WILLY STEKKE | FRITUUR GREET | Goovaerts

Other related companies as De Keyser G: Noppe A | OBEN BUILDING MACHINES | W. STEKKE/WILLY STEKKE | FRITUUR GREET | Goovaerts

De Keyser G is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keyser G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01006591796. Het bedrijf De Keyser G bevindt zich op het adres: Martelaarslaan 296; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van De Keyser G is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keyser G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keyser G, openstaande posities, locatie van De Keyser G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Keyser G is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keyser G, company assigned to the tax number BE01006591796. The company De Keyser G is located at the address: Martelaarslaan 296; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of De Keyser G is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keyser G is not available. You also can look at reviews of De Keyser G, open positions, location of De Keyser G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keyser G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keyser G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keyser G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keyser G, employees, financial statistics.